Βίκυ Καγιά: Η κόρη της έχει απίθανο στιλ και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Κατά μάνα κατά κόρη. Η μικρή Μπιάνκα εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Βίκυ Καγιά: Η κόρη της έχει απίθανο στιλ και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην Ελλάδα και έχει γράψει τη δική της ιστορία με τις φωτογραφίες και το κομψό της στιλ. Η κόρη της δεν θα μπορούσε να μην πάρει κάτι από τη λάμψη της και αν και μόλις επτά ετών, έχει εντυπωσιάσει ουκ ολίγες φορές με τις στιλιστικές της επιλογές στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το γνωστό μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/Cd-YxQTqlBb

Μπιάνκα Κρασσά: Οι καλύτερες εμφανίσεις της μέσα από φωτογαφίες

Η Μπιάνκα – Αλεξάνδρα Κρασσά είναι το πρώτο παιδί της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Γεννήθηκε τον Μάιο του 2015 και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στους δύο της γονείς. Είναι ξανθιά, γλυκιά και με αφορμή τα έβδομα γενέθλιά της τον περασμένο Μάιο, η Βίκυ Καγιά είχε δημοσιεύσει την παραπάνω φωτογραφία στο Instagram γράφοντας:

«Χαρούμενα 7α γενέθλια στο αγαπημένο μας κορίτσι! Εάν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις. Εύχομαι να έχει μία ημέρα γεμάτη γέλιο, ευτυχία και χαρά! Σε αγαπάμε πάντα και για πάντα!»

Το κοριτσάκι συχνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της μαμάς της και μέσα από τις δημοσιεύσεις του γνωστού μοντέλου στο Instagram την έχουμε δει να κάνει ιππασία, να μαγειρεύει, να παίζει.

Όσον αφορά το γούστο της είναι κομψό, μοντέρνο και ταιριάζει με την ηλικία της. Από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει όλα αυτά τα χρόνια η Βίκυ Καγιά έχουμε δει την μικρή Μπιάνκα με μαγιό, σπορ ρούχα, φορεματάκια. Όλα τα κομμάτια της παιδικής γκαρνταρόμπα της είναι στιλάτα και άνετα για παιχνίδι, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που μαμά και κόρη ποζάρουν μαζί.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Βίκυ Καγιά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved