Η συνταγή της μεγάλης αδερφής

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες μιας μικρούλας που επρόκειτο να γίνει μεγάλη αδερφή.

Η συνταγή της μεγάλης αδερφής

Και να που ξαφνικά έχετε καθυστέρηση. Αγοράζετε από το πλησιέστερο φαρμακείο ένα τεστ εγκυμοσύνης και ξαφνικά βλέπετε μια ροζ θετική γραμμή. Η χαρά σας είναι απερίγραπτη. Ένα δεύτερο παιδί θα έρθει στην οικογένειά σας. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Οι πρώτοι άνθρωποι που θα το μάθουν; Ο σύζυγος και φυσικά το μεγαλύτερο βλασταράκι σας.

Υπάρχουν φορές που τα παιδιά αντιδρούν με χαρά σε αυτό το νέο και υπάρχουν φορές που αντιδρούν με κλάματα και ξεσπάσματα.

Στην περίπτωση της μικρούλας που θα δείτε στις φωτογραφίες, το νέο μόνο χαρά της έφερε. Η μαμά της έστησε ένα υπέροχο σκηνικό και δημιούργησε το ωραιότερο θέμα ανακοίνωσης εγκυμοσύνης.

«Η συνταγή της μεγάλης αδερφής και η δεύτερη φωτογραφία είναι η αγαπημένη μου», σχολίασε στην αρχή της ανάρτησης που έκανε στο Intagram και συνέχισε.

«Το πρώτο μου ραντεβού στον γυναικολόγο, πήγε περίφημα χθες. Εννοώ ότι όλες οι εξετάσεις μου βγήκαν καλές.. Αλλά για κάποιο λόγο και μόνο που πήγα στον γυναικολόγο μου και όχι στον γιατρό που με βοήθησε με την δευτερογενή υπογονιμότητα το κάνει αληθινό🙏🏻 και κάτι που θα κρατήσει. 🤰🏼Οπότε η Gracie άρχισε να εξασκείται στα νέα της καθήκοντα. Καθήκοντα της μεγάλης αδερφής!».

«Η μικρή μου φουρνάρισσα ανακατεύει την καλύτερη συνταγή για το μικρό της αδερφάκι. Είναι γεμάτο με τα καλύτερα υλικά και γεμάτο με πολλή αγάπη💝. (Η ακαταστασία δεν είναι μέρος της συνταγής🤦🏼‍♀️😂!»

https://www.instagram.com/p/B3hSxe1hPxf

Η συνταγή της μεγάλης αδερφής

  • 1 κούπα βούτυρο
  • 3 κούπες ζάχαρη
  • 1/2 κούπα σπορέλαιο
  • 1 κ.τ.σ. baking powder
  • 1 κούπα γάλα
  • 5 μεγάλα αυγά
  • και πολλή πολλή αγάπη Χ3

Είναι υπέροχο να έρχεται ένα μωρό στην οικογένεια, πόσο μάλλον το δεύτερο μωρό. Γι' αυτό και να κάνετε την διαδικασία πιο εύκολη για εσάς και το μεγαλύτερο παιδί σας δεν έχετε παρά να κάνετε την ανακοίνωση ξεχωριστή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved