Μαντώ Γαστεράτου: Ο 3χρονος γιος της λατρεύει τον Batman

Φοράει ακόμα και κάλτσες με τον αγαπημένο του ήρωα.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο 3χρονος γιος της λατρεύει τον Batman

H Μαντώ Γαστεράτου απείχε για μερικές ημέρες από τα social media, γεγονός που ανησύχησε τους followers της.

Η ίδια έσπευσε να τους καθησυχάσει γράφοντας: « Παιδιά όλα καλά! Πέρασα ένα απαιτητικό 10ημερο και γι΄αυτό χάθηκα!».

gasteratou-apoxi.jpg

Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία του γιου της δείχνοντας μας τις κάλτσες – Batman που φοράει. Δεν είναι στο κλασικό μαύρο χρώμα αλλά σε γκρι με μπλε.

gasteratou.JPG

Ο Γιώργος έχει αδυναμία στον Batman και τον επιλέγει ως φιγούρα ακόμα και στα ρούχα του. Όπως θα δείτε στη gallery, του αρέσουν πολύ τα μπλουζάκια με τον αγαπημένο του υπερήρωα.

Ο Γιώργαρος έγινε 3 ετών

Ο γιος της Μαντώς Γαστεράτου είχε τα γενέθλιά του στις 6 Ιανουαρίου. Ανήμερα των γενεθλίων του η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε φωτογραφίες με τον μοναχογιό της συνοδεύοντας τες με τις εξής ευχές:

«6/1/2020! Σαν σήμερα πριν από ακριβώς 3 χρόνια γεννήθηκε ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου! Ο ένας και μοναδικός! Ο Γιώργαρος μου!! Χρόνια πολλά μονάκριβε μου σε λατρεύουμε!!!».

Τα παιδιά του Ιανουαρίου

Ο γιος της είναι Αιγόκερως και γεννημένος τον πρώτο μήνα του χρόνου. O Ιανουάριος ξεκινάει πάντα με στόχους, προσδοκίες και ανανεωμένη διάθεση. Για τα παιδιά που έχουν γεννηθεί τον μήνα αυτόν είναι ακόμα πιο ιδιαίτερος. Δεν είναι όμως αυτό το μόνο τους κοινό χαρακτηριστικό. Τα παιδιά του Ιανουαρίου είναι κουλ, έχουν χιούμορ, είναι υπέρμαχοι της λογικής για αυτό και αγαπούν τα νούμερα και τα μαθηματικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved