Κατερίνα Λάσπα: Ευλογημένη για τις κόρες της - Οι νέες φωτογραφίες με την Άντρια και τη Σάρα

Μία νέα selfie με τις κόρες της δημοσίευσε πρόσφατα η Κατερίνα Λάσπα με τις δύο κόρες της.

Κατερίνα Λάσπα: Ευλογημένη για τις κόρες της - Οι νέες φωτογραφίες με την Άντρια και τη Σάρα

τιΗ Κατερίνα Λάσπα είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο. Οι δυο του γνωρίστηκαν στο νησί των ανέμων όπου παντρεύτηκαν. Το 2010, τέσσερα χρόνια μετά τη γνωριμία τους, γεννήθηκε η μεγάλη τους κόρη, Σάρα, και τον Μάιο του 2017 το ζευγάρι απέκτησε ένα ακόμα παιδί, την Άντρια.

Η Κατερίνα Λάσπα μπορεί να απέχει τα τελευταία αρκετά χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μέσα από το προφίλ της στο Instagram όμως μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Από τις αναρτήσεις της που ξεχωρίζουν είναι φυσικά αυτές με τις δύο κόρες της οι οποίες έχουν πια μεγαλώσει αρκετά. Οπως η σημερινή, που τη δείχνει να χορεύει με την μικρή της κόρη. Τι και αν έξω έχει βροχές και καταιγίδες; Στην ανάρτηση μαμά και κόρη φορούν μαγιο και χορεύουν.

https://www.instagram.com/p/CknpUSJKiXJ

Η Σάρα είναι σήμερα 12 ετών, διανύει τα πρώτα χρόνια της εφηβείας και είναι μία χαριτωμένη δεσποινίδα. Μαμά και κόρη πηγαίνουν βόλτες, βγαίνουν και κάνουν πράγματα μαζί και πολλές φορές ποζάρουν παρέα στον φωτογραφικό φακό.

https://www.instagram.com/p/CkWh-BQtGGy

Όσο για την μικρή κόρη της οικογένειας, την Άντρια, είναι ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που εντυπωσιάζει με τα καστανόξανθα μπουκλωτά του μαλλιά, τις γκριμάτσες και τις πόζες του.

https://www.instagram.com/p/Cc3kSn9qFSD

Κατερίνα Λάσπα: Η νέα ανάρτηση με τις κόρες της

Η Κατερίνα Λάσπα εκφράζει συχνά την αδυναμία που έχει στα κορίτσια της μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναφέρει ότι νιώθει ευλογημένη για αυτές και η ευτυχία φαίνεται στο πρόσωπό τ ης.

«Ε ναι ρε φίλε! Τι άλλο θέλεις; #blessed» ήταν το σχόλιό της και παρακάτω η selfie με τα δύο κορίτσια.

https://www.instagram.com/p/CkTx1mFqUkn
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved