Έλενα Ασημακοπούλου: H κόρη της ταξιδεύει για πρώτη φορά μόνη της (εικόνες)

H κόρης της Έλενας Ασημακοπούλου, Μαρία-Ροζάρια, είναι μόλις 12 χρονών, και θα κάνει το πρώτο της αεροπορικό ταξίδι μόνη της!

Έλενα Ασημακοπούλου: H κόρη της ταξιδεύει για πρώτη φορά μόνη της (εικόνες)

Η μαμά Έλενα έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και είναι εμφανώς συγκινημένη και αγχωμένη, που το κορίτσι της ταξιδεύει για πρώτη φορά μόνη.

Όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις που έκανε η ηθοποιός, το η Μαρία-Ροζάρια, είναι πανέτοιμη να ταξιδέψει μόνη της και μάλιστα φοράει το ειδικό καρτελάκι, ασυνόδευτου παιδιού.

asimakop kori

Η Μαρία-Ροζαρία είναι ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι και δεν είναι λίγες οι φορές που η μαμά της έχει μιλήσει δημόσια για εκείνη.

elena asimakop

Όπως έχει δηλώσει, πρόκειται για ένα ώριμο, ευαίσθητο, ευγενικό και φιλότιμο παιδί, που κερδίζει τους πάντες με το χαμόγελό της.

asimakopoulou

Τι να προσέχετε εάν το παιδί σας ταξιδεύει μόνο του

  • Συμβουλέψτε το παιδί να φάει υγιεινά και να πιει υγρά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  • Θα πρέπει επίσης να έχει μαζί του όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήριο κ.λπ.).
  • Τα πολύωρα ταξίδια είναι συχνά βαρετά, γι’ αυτό θα πρέπει να έχει μαζί του κάτι που του αρέσει για να απασχοληθεί.
  • Το τηλέφωνο και η διεύθυνση του σπιτιού του παιδιού θα πρέπει να συνοδεύουν τις αποσκευές του. Θα βοηθήσουν και σε περίπτωση ανάγκης και σε περίπτωση απώλειας των αποσκευών.
  • Θα πρέπει να μην απασφαλίζει τις ειδικές ζώνες ασφαλείας. Οι αναταράξεις είναι απρόβλεπτες.
  • Ζητήστε θέση μακριά από τον διάδρομο. Μερικά αρέσκονται να απλώνουν τα χέρια τους και να εξερευνούν τον χώρο, ενδέχεται όμως να χτυπήσουν από ανθρώπους ή καρότσια τροφοδοσίας που κινούνται.
  • Λόγω των αλλαγών της πίεσης μέσα στην καμπίνα το παιδί είναι δυνατόν να αισθανθεί τα αυτιά του να βουλώνουν. Πείτε του να μασήσει την τσίχλα ή την καραμέλα που θα του δώσει η συνοδός πτήσης.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες μαμάς και κόρης στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved