Χριστόπουλος - Μπραντ: O γιος τους είναι "fashion icon" (εικόνες)

  • Ο μικρός Χρηστάκης είναι 1,5 ετών και εντυπωσιάζει με το στυλ του
  • Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε η Αννίτα στο Instagram
Χριστόπουλος - Μπραντ: O γιος τους είναι "fashion icon" (εικόνες)

H Aνίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος παντρεύτηκαν το 2018 ύστερα από 15 χρόνια σχέσης στη Λευκάδα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με μόνο έξι καλεσμένους.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ έγιναν για πρώτη φορά γονείς στις 23 Ιουλίου του 2020 και είναι τρελαμένοι με τον γιο τους. Το "Χριστοπουλάκι", όπως τον αποκαλούν, έχει φέρει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητά τους και αναμφίβολα οι δύο γονείς διανύουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωή τους.

Η γνωστή μαμά είναι πολύ ενεργή στα social media, οι αναρτήσεις της όμως αφορούν κατά κύριο λόγο τη δουλειά της. Σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες του γιου της, κάτι που κάνει σε λίγο μεγαλύτερο βαθμό ο διάσημος μπαμπάς.

Ο μικρός Χρηστάκης είναι 1,5 ετών και εντυπωσιάζει με το στυλ του

Εξαίρεση αποτελεί μία ανάρτηση που έκανε μερικές ημέρες πριν. Όπως μπορείτε να δείτε, το "Χριστοπουλάκι" έχει μεγαλώσει αρκετά, έχει ψηλώσει, και κυκλοφορεί με σετ φόρμας, και αθλητικά παπούτσια επώνυμης μάρκας.

Η make up aritist και σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπραντ, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφία του μικρού Χρήστου, ο οποίος ποζάρει στην παιδική χαρά, που τόσο πολύ του αρέσει.


https://www.instagram.com/p/CdATwAkt6RL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πανέμορφη μαμά είχε δηλώσει μετά τη γέννηση του μονάκριβού παιδιού της:

«Όταν πήρα τον μικρό στα χεριά μου ένιωθα ότι βγήκε η καρδιά μου και χτυπάει έξω από το σώμα μου».


Τόσο η ίδια όσο και ο Χάρης Χριστόπουλος περνούν μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορούν κάνοντας διάφορες δραστηριότητες από μαγειρική, ποδηλατάδες και βόλτες, μέχρι και ταξίδια στο εξωτερικό.



«Έχουμε πετάξει το τελευταίο καιρό τόσο πολύ με το Χριστοπουλάκι που τώρα πια μου φαίνεται ρουτίνα η προετοιμασία κάθε ταξιδιού! Είναι μια διαδικασία που μπορεί να προκαλεί αρκετό άγχος για γονείς κ ταλαιπωρία για το μωρό ακόμα κ σε φυσιολογικές συνθήκες πόσο μάλλον σε περίπτωση που ζήσαμε με την χιονοθύελλα τις προηγούμενης βδομάδας. Παρά όμως τις συνθήκες κ την πολύωρη καθυστέρηση κ αναμονή στο αεροπλάνο ο μικρός το άντεξε με πολύ λίγο γκρίνια»,είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της η γνωστή make up artist.

Το ζευγάρι απολαμβάνει πολύ όμορφες οικογενειακές στιγμές, από όταν έγιναν γονείς τον περασμένο χρόνο και κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τον μικρό τους.

Δείτε τα πιο απολαυστικά στιγμιότυπα μαμάς, μπαμπά και γιου στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved