Σίσσυ Φειδά: Μαμά και κόρη έχουν αδυναμία στα ολόσωμα μαγιό

Η γνωστή interior designer προτιμά τα ολόσωμα μαγιό και φαίνεται ότι αρέσουν εξίσου και στην κόρη της.

Σίσσυ Φειδά: Μαμά και κόρη έχουν αδυναμία στα ολόσωμα μαγιό

Η Σίσσυ Φειδά μπορεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, βρίσκει όμως χρόνο για καλοκαιρινές αποδράσεις με την κόρη της.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα και αφότου η Διώνη έγινε πέντε ετών, έχει πυκνώσει τις αναρτήσεις δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες της.


https://www.instagram.com/p/CR1pr2QrOYa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι άλλωστε η μεγάλη της αδυναμία, ο λόγος της ύπαρξής της όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει στο post που είχε ανεβάσει στο Instagram με αφορμή τα γενέθλια της μοναχοκόρης της.

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…
Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωη… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγαπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμενη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife».

Η όμορφη μαμά έχει ανεβάσει αρκετές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές με την κόρη της και όπως θα δείτε είναι πάντα …in fashion ενώ δείχνουν και οι δυο τους μια προτίμηση στα ολόσωμα μαγιό.

Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί και πάρτε ιδέες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved