Φωτεινή Αθερίδου: Οι ξεκαρδιστικές φώτο του γιου της που πρέπει να δεις

Είναι αξιολάτρευτος ο μικρός Θοδωρής!

Φωτεινή Αθερίδου: Οι ξεκαρδιστικές φώτο του γιου της που πρέπει να δεις

Πώς να το πούμε... ο μικρός Θοδωρής είναι "φάτσα". Το ύφος που έχει κάθε φορά που ποζάρει δείχνει να έχει το ταλέντο της υποκριτικής έντονα μέσα του και πως θα πάρει το δρόμο που έχει τραβήξει η μαμά και ο παππούς του.

Αν πάλι δεν γίνει ηθοποιός, τότε η μαμά Φωτεινή (ή και ο μπαμπάς σε κάποιες περιπτώσεις) ξέρει ακριβώς πώς να απαθανατίσει τον γιο της για να βγουν οι απίθανες γκριμάτσες που κάνει τις περισσότερες φορές.

Από τις φωτογραφίες που αναρτά η Φωτεινή Αθερίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει ότι στο πλευρό του γιου της δεν βαριέται ποτέ. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες του, με πόζες που αφιέρωσε στον Αρκά τον γνωστό Έλληνα σκιτσογράφο και συγγραφέα. Όπως φαίνεται ο γιος της της θύμισε πολύ έναν από τους πιο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο Αρκάς και δεν είναι άλλος από τον Θανασάκη.

fotini atheridou thanasakis arkas 2
fotini atheridou thanasakis arkas 1

Ο μικρός δεν έχει ξετρελάνει όμως μόνο τους γονείς του, αλλά και τον παππού του που πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε και εκείνος μια υπέροχη φωτογραφία μαζί του στην πισίνα.


https://www.instagram.com/p/CSKL6e7MwhN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο μικρός Θοδωρής όπως και να έχει είναι αξιολάτρευτος και η ζωή της Φωτεινής Αθερίδου και του συντρόφου της δεν είναι βαρετή με αυτόν τον απίθανο μπομπιράκο που έχουν δίπλα τους.

Δείτε μερικές από τις πιο ξεχωριστές τους αναρτήσεις παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved