Υβόννη Μπόσνιακ: Η απίθανη φωτογραφία με την κόρη της

Η Υβόννη Μπόσνιακ και η κόρη της στην πιο τρυφερή φωτογραφία που θα δείτε σήμερα!

Υβόννη Μπόσνιακ: Η απίθανη φωτογραφία με την κόρη της

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου έγινε έξι ετών και η μητέρα της δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία!

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, η μικρή Ελένη, ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2015, για να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού, το οποίο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τρία χρόνια μετά τη γέννησή της.

Αν και οι γονείς της έχουν μεγάλη αδυναμία στη μονάκριβη κόρη τους και πάντα εκφράζουν τη μεγάλη τους αγάπη, σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες της στα social media.

Η μαμά, Υβόννη Μπόσνιακ, κάνει συνήθως τις αναρτήσεις είτε έχοντας κάποια σημαντική αφορμή όπως τα γενέθλια της μικρής, τη γιορτή, κάποια συνάντηση με τη νονά, Μαρία Μπεκατώρου ή κάποιες φορές, χωρίς καμία αφορμή, όπως έκανε και το Σαββατοκύριακο.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την μικρή Ελένη, είναι το κάτι άλλο. Την έχει στην αγκαλιά της και απλά μας δείχνει ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά τους. Την εικόνα δημοσίευσε ως insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ivonni mposniak foto me kori 1

Μαμά και κόρη μοιράζονται το ίδιο πάθος

Μαμά και κόρη μοιράζονται το ίδιο πάθος. Την αγάπη και τη λατρεία για τα άλογα. Η Υβόννη Μπόσνιακ, χαλαρώνει, ξεχνιέται και εκτωνόνεται ιππεύοντας το άλογό της. Το ίδιο κάνει και η κόρη της που είναι μια μικρή αμαζόνα όπως έχουμε δει στο παρελθόν.

Οι αναρτήσεις της μαμάς Υβόννης, σίγουρα είναι λιγοστές, όμως δείχνουν όλες με τον τρόπο τους την αδυναμία που έχει στην μονάκριβη κόρη της. Εμείς διαλέξαμε τις 5 αγαπημένες μας και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved