Ομορφιά για μαμάδες: Τέσσερα καλοκαιρινά χτενίσματα του ενός λεπτού

Καλοκαιρινά χτενίσματα για την παραλία και όχι μόνο.

Το καλοκαίρι θέλουμε να μειώσουμε όσο γίνεται τη χρήση των σεσουάρ που εκπέμπουν θερμότητα και η ιδανικότερη λύση και από άποψη χρόνου, ευκολίας και αποτελέσματος είναι φυσικά οι πλεξούδες και τα πιασμένα μαλλιά.

Οι πλεξούδες για όσους ξέρουν να τις κάνουν είναι βολικές για το νησί, την πόλη, τη βόλτα την παραλία. Κάνοντας πλεξούδες απλές, γαλλικές, γερμανικές μπορείτε κάνετε χτενίσματα εντυπωσιακά και βολικά για τον καύσωνα ή αν τρέχετε όλη μέρα πίσω από τα παιδιά.

Και εσείς όμως που δεν ξέρετε πώς να κάνετε πλεξούδες, μπορείτε με μερικές κινήσεις να κάνετε updos που θα σας βολέψουν πολύ όλη μέρα.

Η Laine Marie προτείνει τέσσερα πανεύκολα χτενίσματα του ενός λεπτού

Η youtuber που ειδικεύεται σε θέματα beauty, Laine Marie, προτείνει τέσσερα εύκολα και γρήγορα χτενίσματα κατάλληλα για μακριά, κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά που θα βγάλουν την κάθε μαμά ασπροπρόσωπη.

Στο βίντεο στην αρχή του άρθρου μπορείτε να δείτε πώς θα κάνετε το κάθε ένα βήμα-βήμα ακόμα και αν δεν το πολυέχετε με τα χτενίσματα. Και το καλύτερο για όλα θα χρειαστείτε μόνο τσιμπιδάκια και λαστιχάκια και όχι σεσουάρ και μπιστολάκια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved