5 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη

Σκεφτείτε καλά τις παρακάτω προτάσεις μας πριν το επόμενο σας ραντεβού στο κομμωτήριο. 

5 χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη
Bigstock

Σίγουρα, έχετε αγοράσει κρέμα νυκτός ή παίρνετε καθημερινά πολυβιταμίνες που υπόσχονται πως θα σας βοηθήσουν να δείχνετε νεότερες και λαμπερές, αλλά αυτό που πραγματικά μπορεί να σας κάνει να μικροδείχνετε είναι ένα κολακευτικό χτένισμα.

Μια αλλαγή της κόμμωσής σας θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε 10 χρόνια νεότερη μόλις σας δείτε στον καθρέφτη !

Όταν επιλέγετε ένα κούρεμα ή ένα χτένισμα, πρέπει να λάβετε υπόψη το μήκος, το στυλ και το χρώμα που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ένα νέο κούρεμα μπορεί πραγματικά να τονίσει τα ψηλά σας ζυγωματικά ή τα έντονα φρύδια και ή ακόμα και τα σαρκώδη χείλη σας. Με άλλα λόγια, επιλέξτε αυτό που λειτουργεί καλύτερα για το σχήμα του προσώπου σας.

Από χαλαρούς κυματισμούς μέχρι σφιχτές μπούκλες, υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρύψετε τις ατέλειες και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

1. Αυστηρό καρέ

Εάν θέλετε πραγματικά κάτι διαφορετικό μπορείτε να επιλέξετε ένα κοντό κούρεμα το οποίο θα είναι λίγο πιο πυκνό στο πίσω μέρος. Πρόκειται για ένα πολύ νεανικό look.

2. Φράντζα σε φιλαριστά μαλλιά

Οι απαλές φράντζες από τη δεκαετία του '70 σε συνδυασμό με το φιλαριστό φινίρισμα είναι η ιδανική επιλογή για να τονίσετε το βλέμμα σας.

3. Μαλλιά μεσαίου μήκους με απαλές μπούκλες

Το χαλαρό κυματιστό χτένισμα είναι πολύ πιο νεανικά από τις σφιχτές μπούκλες και προσθέτουν υφή και όγκο χωρίς να σας βαραίνουν.

4. Μακριά μαλλιά με beachy waves μπούκλες

Μια τέτοια επιλογή όχι μόνο δίνει έμφαση στο πρόσωπό της, αλλά αναδεικνύει και τα ζυγωματικά προσθέτοντας μια απαλή κίνηση στα μαλλιά.

5. Pixie κούρεμα

Το ασύμμετρο pixie cut πλαισιώνουν τέλεια ένα oval πρόσωπο . Ιδανικό εκείνες με ανδρόγυνο κομψό look που δεν έχουν και πολύ χρόνο το πρωί για styling.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved