Ο χαμένος χρόνος και οι έξι γύροι εξωσωματικής γονιμοποίησης

Η Latazia Stuart, 46 ετών, αφηγείται τη δική της ιστορία υπογονιμότητας.

Ο χαμένος χρόνος και οι έξι γύροι εξωσωματικής γονιμοποίησης
Bigstock

Στα 20 μου, έκανα εγχείρηση για την αφαίρεση μιας κύστης στην ωοθήκη . Μετά, ο γυναικολόγος μου είπε: «Δεν θέλεις να αναβάλεις την εγκυμοσύνη για πολύ ακόμη». Τον αγνόησα.

Ο σύζυγός μου και εγώ μόλις ξεκινούσαμε τη ζωή μας, χτίζοντας την καριέρα μας. Είχαμε χρόνο.

Όταν επιτέλους αρχίσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε μωρό, οι μηνιαίοι κύκλοι μου συνέχιζαν να έρχονται κανονικά, στην ώρα τους.

Ένας άλλος γιατρός έκανε διερευνητική επέμβαση για να διαπιστώσει ότι είχα ξανά μια τεράστια κύστη στις ωοθήκες μου που εμπόδιζε την απελευθέρωση των ωαρίων μου. Όταν λοιπόν μου είπε: «Η εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η μόνη σου επιλογή», ​​αρνήθηκα. Κάθε μια από τις γιαγιάδες μου είχε τουλάχιστον επτά παιδιά. Σίγουρα θα υπήρχε τρόπος και χώρος για να περάσουν τα δικά μου ωάρια.

Young Sad Woman In Office, Having Problem.

Τελικά, επιδίωξα την εξωσωματική γονιμοποίηση. Έχασα δύο εγκυμοσύνες, μεταξύ των οποίων μία κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου. Με τις δύο εγκυμοσύνες που ακολούθησαν, πέρασα μήνες στο νοσοκομείο κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούσα για να διασφαλίσω ότι τα δώρα από τον Θεό θα έφταναν με ασφάλεια στον κόσμο.

Εξακολουθεί να με ενοχλεί που ο πρώην γιατρός μου δεν εξήγησε τι εννοούσε λέγοντάς μας να μην χάνω χρόνο προκειμένου να μείνω έγκυος. Και με ενοχλεί που δεν ρώτησα τι εννοούσε...

Η Latazia Stuart μετά από έξι γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι σήμερα μητέρα τριών παιδιών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved