Τα καλύτερα παιχνίδια για το baby shower που οργανώνετε

Απίθανα, διασκεδαστικά και ξεκαρδιστικά παιχνίδια για το baby shower party.

Τα καλύτερα παιχνίδια για το baby shower που οργανώνετε

Όπως και το μωράκι που πρόκειται να υποδεχτείτε από μέρα σε μέρα και από ώρα σε ώρα, έτσι και τα baby shower parties που διοργανώνουν οι μέλλουσες μαμάδες είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο.

Είτε πρόκειται να κάνετε ένα baby shower party υπερπαραγωγή, είτε πρόκειται να οργανώσετε ένα σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε για να διασκεδάσετε.

paixnidia gia baby shower party 1

Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με τους καλεσμένους σας στο baby shower party που πρόκειται να οργανώσετε.

Πάγος και μωράκια

Ένα από τα πιο κλασσικά παιχνίδια που παίζει κανείς στο εξωτερικό είναι και το πιο εύκολο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικές παγoθήκες και μερικά πλαστικά μικρά κουκλάκια μωρά. Βάλτε τα μωράκια μέσα στις παγoθήκες με νερό, παγώστε τις και όταν έρθουν οι καλεσμένοι σας, ρίξτε από ένα παγάκι στο ποτό τους. Του πρώτου που θα λιώσει πρώτο το παγάκι και θα εμφανιστεί το μωράκι-κουκλάκι στο ποτήρι πρέπει να φωνάξει "Σπάσαν τα νερά!". Φροντίστε να έχετε ένα μικρό αναμνηστικό έπαθλό.

paixnidia gia baby shower party 4

Πώς να ονομάσω το μωρό;

Αν δυσκολεύεστε να διαλέξετε όνομα και δεν θέλετε να ακολουθήσετε την παράδοση, δεν έχετε παρά να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας. Αν γνωρίζετε το φύλο του μωρού, ζητήστε τους να σας προτείνουν ένα όνομα, γράφοντάς το σε ένα χαρτάκι που θα τοποθετήσουν έπειτα κλειστό σε μια γυάλα. Αν δεν γνωρίζετε το φύλο του μωρού, ζητήστε τους να σας προτείνουν δύο ονόματα ένα για αγόρι και ένα για κορίτσι.

Βρώμικη πάνα

Ακόμη ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι που θα κάνει πολλούς είτε να παίξουν και να το απολαύσουν, είτε να μείνουν στην άκρη και να παρακολουθούν. Πάρτε 5 καθαρές πάνες και 5 διάφορες σοκολάτες. Λιώστε τις (χωριστά τη μία από την άλλη) με ένα πιρούνι και βάλτε την κάθε μία από αυτές επάνω σε μια πάνα. Έπειτα ζητήστε από τους καλεσμένους σας να μυρίσουν μία μία τις πάνες, προσπαθώντας να βρουν τη μάρκα της σοκολάτας. Όποιος βρει τις περισσότερες κερδίζει ένα δώρο που θα έχετε ορίσει εσείς.

paixnidia gia baby shower party 2

Βρεφικές κρέμες

Ακόμη ένα απολαυστικό παιχνίδι έρχεται να προστεθεί σε όλα τα παραπάνω. Βάλτε σε μερικά μπολ βρεφικές κρέμες που θα έχετε φτιάξει (ρυζάλευρο, μπισκοτόκρεμα, φρουτόκρεμα, λαχανικά, κοτόπουλο, μοσχάρι) και ζητήστε από τους καλεσμένους σας να βρουν το βασικό συστατικό της κάθε κρέμας. Πάλι, όποιος βρει τις περισσότερες κερδίζει.

Μάντεψε τι

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο. Σε μπολ, λεκάνες ή κουβαδάκια (ό,τι έχετε πρόχειρο τέλος πάντων) βάλτε πιπίλες, πάνες, μπιμπερό, φορμάκια, κλιπς πιπίλας και άλλα χρήσιμα βρεφικά πράγματα. Κρύψτε τα μάτια των καλεσμένων σας και ζητήστε τους να αναγνωρίσουν τα αντικείμενα που θα πιάνουν με κλειστά μάτια. Και εδώ, αυτός που θα βρει τα περισσότερα κερδίζει ένα αναμνηστικό δώρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved