Ιδέες για baby shower party για εκείνους που μισούν τα πάρτι

Υπάρχουν πολλές άβολες στιγμές στην εγκυμοσύνη και μία από αυτές, για πολλές γυναίκες είναι και η απόφαση του να διοργανώσει ένα baby shower party.

Ιδέες για baby shower party για εκείνους που μισούν τα πάρτι

Είναι ωραία τα πάρτι. Συναντιέσαι με φίλους, με την οικογένειά σου, αλλά δεν σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο και να συζητούν οι πάντες για εσένα, πόσο μάλλον να περιστρέφονται όλα γύρω από την κοιλίτσα σου, το μωρό σου, τον τρόπο που θα γεννήσεις ή το πότε θα γεννήσεις το πρώτο παιδί... για να βάλεις μπροστά για το δεύτερο (!!!)

Αν λοιπόν δεν σου αρέσουν τα baby shower party αλλά έχεις σκοπό να διοργανώσεις ένα επειδή δεν μπορείς να το αποφύγεις, ιδού τι πρέπει να κάνεις για να είναι όσο πιο απλό και πιο διακριτικό γίνεται για να γιορτάσεις τον ερχομό του μωρού σου.

Μην καλέσετε μόνο γυναίκες

Δεν χρειάζεται το πάρτι να έχει απαραίτητα μόνο γυναικείες παρουσίες. Κάλεσε τα ζευγάρια φίλους σου ώστε να περάσεις όμορφα.

Μην ανοίξετε τα δώρα

Κάντο όπως παλιά. Θυμάσαι όταν γιόρταζαν οι γονείς σου ή εσύ και βάζατε τα δώρα σε ένα δωμάτιο και τα ανοίγατε όλα μαζί στο τέλος της βραδιάς και ενώ είχαν φύγει όλοι. Το ίδιο κάνε και τώρα στο baby shower party. Μάζεψε τα δώρα σε ένα δωμάτιο και άνοιξέ τα μόλις φύγουν όλοι. Θα έχεις τον χρόνο να τους ευχαριστήσεις όλους ιδιαιτέρως με κάποιο μήνυμα.

baby shower party diorganosi 2

Μην καλέσετε πολύ κόσμο

Κράτα τη λίστα με τους καλεσμένους μικρή. Κάλεσε μόνο αυτούς που θες και μόνο αυτούς που θα σε κάνουν να περάσεις καλά.

Μην το διοργανώσετε σπίτι

Αντί να μαζευτείτε στο σπίτι με τους φίλους σου, προτίμησε να κάνεις το πάρτι είτε σε κάποιο καφέ ή ακόμη και σε κάποιο πάρκο. Σκέψου το πικνικ σαν ιδέα... Μην σε απασχολούν τα δώρα... Θα τα βάλεις στο πορτ μπαγκάζ. Τι θα φάτε και τι θα πιείτε σε αυτή την περίπτωση; Μην σκας. Τα ντελίβερι κάνουν θαύματα. Κέρασέ τους έναν καφέ και αγοράστε σουβλάκια. Τι καλύτερο από αυτό.

Μην διοργανώσετε baby shower party

Φυσικά και με το να μην διοργανώσεις κάποιο baby shower party δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αν πραγματικά δεν θες να καλέσεις κόσμο, νιώθεις άβολα ή δεν σου ταιριάζουν καθόλου τα baby shower party αλλά οι φίλες σου θέλουν να σου ετοιμάσουν ένα, πες τους ότι δεν θες. Δεν είναι ντροπή. Κάνε ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα και άνετα.

Είτε με baby shower party είτε χωρίς, πρόκειται να υποδεχτείς σύντομα το μωρό σου σε αυτόν τον κόσμο και θα πρέπει να αφοσιωθείς σε ό,τι σε κάνει πραγματικά χαρούμενη και ευτυχισμένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved