Τα έξι καλύτερα θερινά σινεμά της Αθήνας να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας

Αυτά τα αθηναϊκά σινεμά είναι ο λόγος που το καλοκαίρι στην πόλη είναι πιο υποφερτό!

Δήμητρα Καλλιγέρη
Τα έξι καλύτερα θερινά σινεμά της Αθήνας να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας

Ίσως αυτό που λένε ότι η ζωή είναι σινεμά, να έχει κάποια βάση. Θα ακούσεις άτομα να γελάνε συντονισμένα ή μη. Θα ακούσεις άτομα να κλαίνε δυνατά ή να πνίγουν τον κάθε λυγμό μέσα στο τούνελ του λαιμού τους.

Και ακόμα δεν έχω περάσει στην όραση.

Θα δεις μάτια να γυαλίζουν, καθώς κοιτάνε τον φωτεινό τοίχο.

Θα δεις χέρια να χαϊδεύονται και να ξεχνάνε για λίγο κάθε αγκάθι καθημερινότητας.

Θα δεις μυαλά ενωμένα να ταξιδεύουν σε έναν ιδεατό κόσμο χωρίς συνέπειες.

Ναι ίσως η ζωή να είναι ένα μικρό σινεμά, ίσως και το σινεμά να είναι μια μικρή ζωή.

Μια χαρμολύπη που μυρίζει ανθισμένη νεραντζιά.

Είναι ένα μέρος που θα ήταν καλό μυήσουμε τα παιδιά μας από μικρά, γιατί η κουλτούρα πρέπει να καλλιεργείται από μικρή ηλικία!

therina

Τα καλύτερα θερινά σινεμά της Αθήνας να επισκεφτείτε με τα παιδιά σας

Θησείον

Έχει ανακηρυχθεί από το CNN ως ο καλύτερος θερινός κινηματογράφος του κόσμου και όχι άδικα. Κάτω από την Ακρόπολη, με ασύγκριτη θέα στον Παρθενώνα που θα σας μαγέψει οικογενειακώς!

Αποστόλου Παύλου 7, Αθήνα

Αμίκο

Μια κατάφυτη αυλή και ένα ξύλινο υπόστεγο που θυμίζει beach bar συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό για μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά παρέα με την οικογένειά σας!

Οδυσσέα Ανδρούτσου 20, Χαλάνδρι

Cine Ψυχικό Classique

Για όσους κατηφορίζουν από τα βόρεια, μια κοντινή και όμορφη επιλογή είναι το Cine Ψυχικό. Η μαγεία του θερινού κινηματογράφου αναβιώνει εδώ, με την εκλεκτή επιλογή ταινιών και την ολάνθιστη αυλή να σας αποζημιώνουν για την επιλογή σας.

Παρίτση 2, Νέο Ψυχικό

Σινέ Φλοίσβος

Το Cine Φλοίσβος είναι ένας από τους πρώτους θερινούς κινηματογράφους σε προσέλευση κοινού. Πρόκειται για το μοναδικό θερινό κινηματογράφο του Παλαιού Φαλήρου, το οποίο κοσμεί το πάρκο του Φλοίσβου και υποδέχεται καθημερινά τους ρομαντικούς σινεφίλ, δίπλα στη μαρίνα Φλοίσβου και σε απόσταση μόλις 9 μέτρων από τη θάλασσα.

Πάρκο Φλοίσβου Π. Φαλήρου (πλησίον Μαρίνας)

Σινέ Αθηναία

Το ιστορικό θερινό σινεμά «Αθηναία» στο Κολωνάκι, φοράει το «λευκό σεντόνι» και σας περιμένει, οικογενειακώς όλο το καλοκαίρι με τις συναρπαστικές κινηματογραφικές στιγμές στο πρόγραμμα προβολών της.

Συναγωνιζόμενο τη μαγεία των ίδιων των ταινιών, το ιστορικό θερινό σινεμά “Αθηναία” στο Κολωνάκι με το βαθύ πράσινο, το πλούσιο αγιόκλημα, τα δροσιστικά αναψυκτικά, το ενημερωμένο μπαρ, το χορταστικό ποπ κορν, το σύστημα ήχου και την άνεση των καθισμάτων της παρέχει μια έξοχη ιδέα για βραδινή έξοδο.

Χάρητος 50, Κολωνάκι (στάση Μετρό Ευαγγελισμός)

Βοξ

i zoi einai cinema

Για εμένα είναι το καλύτερο σινεμά της Αθήνας. Είναι ανατριχιαστική η ατμόσφαιρα, πάνω σε μια ταράτσα ζει ολόκληρο το Αθηναϊκό καλοκαίρι.

Θεμιστοκλέου 82, Εξάρχεια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved