Οργανώστε οικογενειακή βραδιά σινεμά και φτιάξτε popcorn με γεύση λεμόνι

Ψάχνετε ιδέες για να κάνετε το βράδυ της Παρασκευής σας ή κάποιο από τα βράδια του τριημέρου που έρχεται (Καθαρά Δευτέρα) εξαιρετικό;

Οργανώστε οικογενειακή βραδιά σινεμά και φτιάξτε popcorn με γεύση λεμόνι

Εμείς έχουμε τις προτάσεις μας για εσάς και θα τις δείτε παρακάτω, αμέσως.

Διαλέξτε ταινία

Η ταινία σίγουρα είναι η πρώτη επιλογή και μάλιστα θα πρέπει να καλύπτει τα γούστα όλων. Δείτε το πρόγραμμα της τηλεόρασης ή το πρόγραμμα των διαδικτυακών καναλιών σας και διαλέξτε ταινία μαζί με τα παιδιά σας.

Διακοσμήστε το σπίτι

Σίγουρα οι Απόκριες θέλουν και την κατάλληλη διακόσμηση. Φτιάξτε χάρτινες μάσκες, πετάξτε αριστερά και δεξιά σερπαντίνες και σίγουρα η διακόσμηση θα είναι άκρως γιορτινή.

Φορέστε τα κατάλληλα ρούχα

Αν θέλετε να γίνει αποκριάτικη η βραδιά σας, φορέστε τις στολές σας. Αν πάλι δεν θέλετε να φορέσετε κάποια στολή, αρκεστείτε στις χουχουλιάρικες πιτζάμες σας.

bradia sinema gia paidia 1

Φτιάξτε εισιτήρια

Για να κάνετε ακόμη πιο διασκεδαστική τη βραδιά σας, φτιάξτε εισιτήρια που θα κάνουν τα παιδιά σας να πιστέψουν, ότι βρίσκονται σε κάποιο σινεμά.

Φτιάξτε popcorn

Το σπιτικό popcorn δεν πρέπει να λείπει από την υπέροχη βραδιά που ετοιμάζετε. Αγοράστε καλαμπόκι και φτιάξτε μυρωδάτο βουτυρένιο popcorn που θα ξετρελάνει τα παιδιά σας. Αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε σοκολατένιο popcorn (δείτε τη συνταγή εδώ) ή popcorn με γεύση λεμόνι.

Πώς θα φτιάξετε το λεμονένιο popcorn; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.



Με όλα τα παραπάνω σίγουρα θα χαρίσετε στα παιδιά σας ένα ξεχωριστό βράδυ και όμορφες αναμνήσεις από τις Απόκριες της καραντίνας και του κορονοϊού:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved