Βρεφικό δωμάτιο με ζωάκια - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)

  • Ιδέες διακόσμησης βρεφικού δωματίου
  • Βρεφικό δωμάτιο με θέμα τα ζωάκια - Εμπνευστείτε από το Instagram. 
Βρεφικό δωμάτιο με ζωάκια - Ιδέες διακόσμησης (εικόνες)
Instagram / broadleafclose

Η προετοιμασία και η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία και παρά την κούραση και τρέξιμο μέχρι να το φτιάξετε ακριβώς όπως το θέλετε, εμείς σας συμβουλεύουμε να την απολαύσετε όσο περισσότερο μπορείτε.

Δεδομένου ότι λογικά διανύετε τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σας, δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα με τη μία και προγραμματίσετε τον χρόνο σας ώστε όλες οι ετοιμασίες να γίνουν σταδιακά. Οι επιλογές σας όσον αφορά τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου είναι πολλές από το χρώμα που θα επιλέξετε, μέχρι τα έπιπλα, τα διακοσμητικά και το εάν θα βάλετε ταπετσαρίες τοίχου. Από τα δημοφιλή πάντως θέματα που είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια είναι τα ζωάκια.

Βρεφικό δωμάτιο με ζωάκια – Ιδέες διακόσμησης

Εάν επιλέξετε αυτό το θέμα μπορείτε να επιλέξετε εντυπωσιακές ταπετσαρίες, κάδρα για τους τοίχους, διακοσμητικά ή και γιατί όχι, συνδυασμό όλων των παραπάνω. Εμείς βρήκαμε στο Instagram μερικές ιδέες και τις μοιραζόμαστε μαζί σας για να εμπνευστείτε.

Minimal αλλά με στιλ

Εάν προτιμάτε τα ουδέτερα χρώματα όπως είναι το λευκό και την πιο minimal διακόσμηση, μπορείτε να κρατήσετε το λευκό χρώμα στου τοίχους και να βάλετε όμορφα και ιδιαίτερα κάδρα με ζωάκια στους τοίχους.

diakosmisi vrefikou dwmatiou me zoakia 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / wildcanarystudio

Ταπετσαρία γεμάτη χρώματα

Μπορείτε να επιλέξετε μία ιδιαίτερη ταπετσαρία που θα κάνει τη διαφορά στη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Η παρακάτω είναι ένα παράδειγμα.

diakosmisi vrefikou dwmatiou me zoakia 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / sarahtee__

Animal print στον τοίχο

Μία πρωτότυπη ιδέα που όμως καλό είναι να εφαρμόσετε μόνο στον έναν τοίχο.

diakosmisi vrefikou dwmatiou me zoakia 10

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / jessmorgansxo

Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved