Hey mama! Με αυτά τα προϊόντα θα μαυρίσεις μέσα σε ένα απόγευμα…

Μόλις έγινες μαμά και δεν θα προλάβεις να καθίσεις στον ήλιο ούτε λεπτό; Μην ανησυχείς, έχουμε τα προϊόντα που θα σε κάνουν σοκολατένια χωρίς ήλιο!

Χριστίνα Χρόνη
Hey mama! Με αυτά τα προϊόντα θα μαυρίσεις μέσα σε ένα απόγευμα…

Αχ καλοκαιράκι! Ήλιος, θάλασσα, μαύρισμα, ανεμελιά…Last year! Αν έχεις γίνει πρόσφατα μανούλα οι προτεραιότητές σου έχουν αλλάξει. Ναι, το καλοκαίρι πρέπει να είναι γεμάτο θάλασσα και μαύρισμα αλλά το παιδί σου έρχεται πρώτο.

Θα καθίσεις μαζί του στη σκιά, θα παίξετε κάτω από την ομπρέλα, θα πάτε στη θάλασσα ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά και αν είναι νεογέννητο, δεν θα πάτε καν στην παραλία. Αυτό σημαίνει ότι… μάλλον το μαύρισμα πρέπει να το ξεχάσεις αυτό το καλοκαίρι. Ή μήπως όχι;

Δεν χρειάζεσαι ήλιο για να αποκτήσεις χρυσαφένιο ή και σοκολατένιο χρώμα! Υπάρχουν τα self-tan, τα οποία έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ. Προσοχή όμως: Μιλάμε για τα αυτομαυριστικά και όχι για τα προϊόντα που βάφουν την επιδερμίδα σου. Τα self-tan ενεργοποιούν τη μελανίνη στο δέρμα σου και έτσι μαυρίζεις. Στο θέμα μας όμως.

mama paralia

Μέχρι πριν μερικά χρόνια τα self-tan είχαν πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά και το χρώμα τους δεν ήταν φυσικό. Για την ακρίβεια, η πλειοψηφία των γυναικών τα απέφευγε για αυτούς ακριβώς τους λόγους αλλά, πλέον, όλα έχουν αλλάξει.

Τα self-tan που θα βρεις στα καταστήματα έχουν νέες φόρμουλα και χαρίζουν πιο φυσικό χρώμα. Έχουν νέες υφές (από mousse και σπρέι, ως κρέμα και νερό) και υπέροχα αρώματα που δεν θα σε ενοχλήσουν.

Πώς θα διαλέξεις όμως αυτό που ταιριάζει σε εσένα; Μην σκας, θα σε βοηθήσουμε εμείς γιατί παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 10 self-tan που έχουμε λατρέψει και που μπορούν να σε κάνουν μία μαυρισμένη θεά χωρίς ήλιο, μέσα σε ένα απόγευμα. Ιδού…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved