Hey beauty! Αυτά τα 5 προϊόντα πρέπει να τα έχεις στο ψυγείο

Θα δουλέψουν «υπερωρία» αν είναι παγωμένα!

Χριστίνα Χρόνη
Hey beauty! Αυτά τα 5 προϊόντα πρέπει να τα έχεις στο ψυγείο

Αν ανοίγαμε το ψυγείο σου αυτή τη στιγμή τι θα βρίσκαμε; Φρέσκα φρούτα και λαχανικά; Τάπερ με φαγητά; Αναψυκτικά και ανθρακούχα νερά; Χυμούς; Ανάλογα με την φάση της μητρότητας στην οποία βρίσκεσαι, το περιεχόμενο του ψυγείου αλλάζει! Μερικά πράγματα όπως πρέπει να παραμένουν σταθερά και αυτά είναι τα προϊόντα της ομορφιάς. Θα σου εξηγήσουμε…

Από τη στιγμή που γίνεσαι μητέρα και μέχρι τα παιδάκια σου να φτάσουν στα teens τους, ο χρόνος που έχεις είναι περιορισμένος! Ακόμα και αν έχεις full time βοήθεια στο σπίτι, θέλεις να είσαι εκεί, να επιβλέπεις τα πάντα και να περνάς και το τελευταίο δευτερόλεπτό που έχεις ελεύθερο με τα παιδιά σου. Αυτό μοιραία, έχει σαν συνέπεια την αλλαγή και στη ρουτίνα της ομορφιάς σου.

psigeio

Δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο στον εαυτό σου το πρωί και το βράδυ (αν και σου «φωνάζουμε» ότι πρέπει να το κάνεις), επιλέγεις multi-tasking προϊόντα που σου εξοικονομούν χρόνο και αναζητάς εύκολες λύσεις ώστε να έχεις maximum αποτέλεσμα με το minimum της προσπάθειας… Γιατί λοιπόν δεν βάζεις τα προϊόντα σου στο ψυγείο; Όχι όλα! Κάποια από αυτά και συγκεκριμένα αυτά που πραγματικά θα δουλέψουν «υπερωρία» αν τα χρησιμοποιήσεις κρύα.

Είναι μία κίνηση που θα σου αλλάξει τη ζωή και την επιδερμίδα και είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να την κάνεις. Πάμε λοιπόν να δούμε τα 5 προϊόντα περιποίησης που πρέπει να έχει το ψυγείο σου και να μεταφέρουμε την ομορφιά από το μπάνιο… στην κουζίνα! Έχουμε και λέμε…

youthlab. youthshot for eyes

#1 ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ
Όσο πιο παγωμένη τόσο το καλύτερο για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια σου. Είναι το ένα προϊόν που κανονικά δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι εκτός ψυγείου. Βάλε λοίπόν την κρέμα ματιών σου στην πόρτα του ψυγείου και αν μας ρωτάς με ποια έχουμε πάθει εμμονή τελευταία, είναι η YouthLab., Youth Shot for Eyes.

Patchology Flashpatch Rejuvenating Eye Gels

#2 ΤΑ PATCHES ΜΑΤΙΩΝ
Τα patches για τα μάτια είναι ένα SOS προϊόν που χρησιμοποιείς όταν θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη στο λεπτό ή όταν πραγματικά, το παιδάκι σου δεν σε άφησε να κοιμηθείς καθόλου. Αποθηκεύοντάς τα στο ψυγείο μπορείς να εκμεταλλευτείς διπλά τις ευεργετικές τους ιδιότητες και να απολαύσεις την τέλεια δροσιά τους που θα σε αναζωογονήσει. Λατρεύουμε τα Patchology, Flashpatch Rejuvenating Eye Gels.

antiliako

#3 ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ
Είναι το τελευταίο και αν είσαι έξυπνη, το μοναδικό πράγμα που θα βάλεις στο πρόσωπό σου και αν το χρησιμοποιήσεις παγωμένο θα εκμεταλλευτείς τις ιδιότητές του στο 100%. Βάλτο στο ψυγείο είτε είναι tinted είτε όχι και φόρεσέ το δροσερό για τόνωση και προστασία!

 Institut Esthederm Eau Cellulaire Brume Mist

4 ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Είτε χρησιμοποιείς ενυδατικά σπρέι, setting sprays, αναζωογονητικά mists ή οτιδήποτε άλλο προορίζεται για το πρόσωπο, αξίζει να τα έχεις στο ψυγείο. Δροσίζουν, είναι πιο αποτελεσματικά και θα σε κάνουν να θέλεις να ψεκάζεσαι πιο συχνά, ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Αν μας ρωτάς, λατρεύουμε το δροσερό, αναζωγονητικό σπρέι Institut Esthederm, Eau Cellulaire Brume Mist.

verniki

5 TA ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ΣΟΥ
Δεν το περίμενες, ε; Κι όμως, βάζοντας τα βερνίκια σου στο ψυγείο τα βοηθάς να παραμένουν αναλλοίωτα, να στεγνώνουν σωστά, να είναι λαμπερά και φεύγουν από τη μέση ή από το νεσεσέρ σου όπου παίρνουν περισσότερο χώρο από ότι πρέπει. Βάλτα λοιπόν στο ψυγείο και θα μας ευγνωμονείς, σίγουρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved