Μπόμπιρας κυνηγάει τον μπαμπά του σε όλο το σπίτι

Ασταμάτητος είναι ο μικρούλης.

Τα μωρά θέλουν να ανακαλύψουν ό,τι υπάρχει γύρω τους με όποιον τρόπο μπορούν. Πριν περπατήσουν, μπουσουλάνε, πιάνουν ότι βρεθεί κοντά τους, το περιεργάζονται, το πετάνε στο πάτωμα για να δούνε τι θα γίνει. Όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα, δε, δεν τα σταματά τίποτα.

Σε αυτήν την κατηγορία και ηλικιακό γκρουπ ανήκει και ο μπόμπιρας που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο. Ο μικρός Crew έχει μάθει όχι μόνο να περπατά, αλλά να τρέχει και το κάνει χωρίς να σταματήσει λεπτό, κυνηγώντας τον μπαμπά του μέσα στο σπίτι.

Το βίντεο δημοσίευσαν οι γονείς του αγοριού σε ένα κανάλι όπου δημοσιεύουν γενικά βίντεο με τα κατορθώματα του γιου τους.

Το κανάλι λέγεται The adventures of Crew Jackson και το πρώτο βίντεο δημοσίευσαν οι δύο γονείς όταν ο Crew ήταν μόλις λίγων πέντε μηνών και έφαγε την πρώτη του φρουτόκρεμα από αχλάδι.

Από τα πιο δημοφιλή βίντεο πάντως και αυτό που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές είναι το παρακάτω που ο μικρούλης Crew παίζει κρυφτό.

Το αγοράκι είναι κατάξανθο με γαλάζια μάτια και αρκετά κοινωνικό και εξωστρεφές. Με την κάμερα φαίνεται να είναι απόλυτα εξοικειωμένο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved