Κοριτσάκι έχει αδυναμία στον μεγάλο του αδερφό – Το βίντεο που έγινε viral

Η χαριτωμένη μικρούλα κοιτάει τον αδερφό της και λιώνει.

Τα αδέρφια μεγαλώνουν μαζί, έχουν κοινά βιώματα, μοιράζονται στιγμές χαρούμενες, στιγμές ιδιαίτερες, εμπειρίες. Αναμφίβολα αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους ήδη από την πολύ μικρή τους ηλικία και ακριβώς αυτή αποτυπώνεται με τον πιο τρυφερό τρόπο στο παραπάνω βίντεο.

Πρωταγωνιστές ένα αγόρι και η μικρή του αδερφή. Το κοριτσάκι λατρεύει τον μεγάλο της αδερφό, κάτι που φαίνεται ακόμα και στο βλέμμα της. Κάθε φορά που τον κοιτά λιώνει με κάθε ευκαιρία του δίνει ένα φιλί ή μία αγκαλιά.

Τα στιγμιότυπα απαθανάτισαν οι γονείς των δύο παιδιών οι οποίοι δημοσίευσαν το βίντεο στα κοινωνικά μέσα γράφοντας: «Δεν το πιστεύω ότι κατάφερα να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή».

Πατήστε play και απολαύστε το βίντεο.

Μεγαλώνοντας αγαπημένα αδέρφια – Συμβουλές για γονείς

Τα αδέρφια συχνά έχουν συγκρούσεις, εντάσεις και στο πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση σημαντικό ρόλο παίζει και συμπεριφορά των γονιών. Τι μπορείτε να κάνετε;

Μην συγκρίνετε τα παιδιά σας. Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό, με τις δικές του ιδιαιτερότητες και θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά.

Βρείτε την αιτία σε περίπτωση τσακωμού. Εάν τα παιδιά σας τσακώνονται συχνά, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι κρύβεται πίσω από τους τσακωμούς.

Μάθετε στα παιδιά σας να εκτιμήσουν τη διαφορετικότητά τους. Όταν τα παιδιά έχουν διαφορετικό ταπεραμέντο και ενδιαφέροντα, οι αντιπαραθέσεις είναι φυσικό να προκύψουν. Το σημαντικό είναι να μάθετε στα παιδιά σας να σέβονται τη διαφορετικότητα και να δίνουν σημασία σε αυτό που πραγματικά μετράει: την αγάπη που νιώθει το ένα για το άλλο.

Δείξτε τους ότι μπορούν να διαφωνήσουν με σεβασμό. Ακόμα και οι άνθρωποι που αγαπιούνται πολύ, μπορεί να διαφωνούν κάποιες φορές, πόσο μάλλον όταν είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved