Μωρό δοκιμάζει για πρώτη φορά πίτσα και η αντίδρασή του είναι επική

Η μπέμπα τρώει μία μπουκιά πίτσα και η απόλαυση αποτυπώνεται στο πρόσωπό της.

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα ζεστό και λαχταριστό κομμάτι πίτσα; Κανείς, ούτε και η χαριτωμένη μπέμπα που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο.

Το κοριτσάκι είναι λίγων μηνών, έχει ξεκινήσει τις στερεές τροφές στη διατροφή του και σταδιακά δοκιμάζει νέες γεύσεις και υφές. Η μαμά της κατέγραψε σε βίντεο την πρώτη φορά που της έδωσε να δοκιμάσει πίτσα και η αντίδρασή της είναι μοναδική. Η χαριτωμένη μπέμπα παίρνει μία έκφραση απόλυτης απόλαυσης, όμοια με εκείνη που σίγουρα έχετε πάρει κι εσείς ουκ ολίγες φορές.

Πώς μπορεί να γίνει η πίτσα ένα υγιεινό φαγητό ή σνακ;

Η σπιτική πίτσα είναι σίγουρα μία πιο υγιεινή επιλογή. Υπάρχουν πολλές συνταγές για να φτιάξετε μόνες σας το ζυμάρι, ενώ για τα toppings μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε εσείς όπως για παράδειγμα λαχανικά, κοτόπουλο κ.α.

pitsa paidi foto

Ενδεικτικά μία εύκολη συνταγή για τη ζύμη πίτσας με δύο μόνο υλικά:

Θα χρειαστείτε:

  • 140 γρ (1 φλιτζάνι) αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 140 γρ. γιαούρτι

Τι πρέπει να κάνετε:

Αναμειγνύετε μαζί τα δύο υλικά μέχρι η ζύμη σας να γίνει αφράτη. Την ανοίγετε με έναν πλάστη και την κόβετε περιμετρικά για να χωράει στο τηγάνι . Βάζετε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας, ρίχνετε λίγο λάδι και απλώνετε τη ζύμη. Την αφήνετε να ροδίσει και την γυρίζετε από την άλλη πλευρά.

Μόλις είναι έτοιμη απλώνετε τα υλικά της αρεσκείας σας και σκεπάζετε το τηγάνι για μερικά λεπτά. Η πίτσα σας είναι έτοιμη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved