Εσείς γνωρίζετε γιατί κάποια μωρά ονομάζονται «μωρά του ουράνιου τόξου»;

Τι είναι το μωρό του ουράνιου τόξου;

Εσείς γνωρίζετε γιατί κάποια μωρά ονομάζονται «μωρά του ουράνιου τόξου»;

Όταν βλέπετε αυτή τη δεύτερη ροζ γραμμή στο τεστ εγκυμοσύνης, ολόκληρη η ζωή σας αλλάζει και αρχίζετε να πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Η απόκτηση ενός μωρού είναι μια εμπειρία που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στη διάρκεια της ζωής σας, και είστε γεμάτοι από χαρά, ελπίδα και προσδοκία.

Παράλληλα με αυτή τη χαρά, έρχεται ο φόβος της αποβολής, της θνησιμότητας ή της απώλειας του μωρού που έχετε ονειρευτεί τόσο ένθερμα. Αλλά τι γίνεται με τις γυναίκες που βιώνουν την απώλεια ενός μωρού; Πώς ζουν μέσα σε αυτό τον πόνο και αυτή τη θλίψη; Και τι συμβαίνει όταν τελικά προσπαθούν και συλλαμβάνουν ένα άλλο μωρό μετά από μια απώλεια; Πολύ απλά αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να αποκτήσουν ένα μωρό του ουράνιου τόξου.

Τι είναι το μωρό του ουράνιου τόξου;

Το μωρό του ουράνιου τόξου είναι ένα μωρό που γεννιέται λίγο μετά την απώλεια ενός προηγούμενου μωρού λόγω αποβολής, θνησιμότητας ή Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου. Αυτός ο όρος δίνεται σε αυτά τα μωράκια επειδή ως είθισται ένα ουράνιο τόξο βγαίνει μετά από μια καταιγίδα, δίνοντάς μας ελπίδα για το τι πρόκειται να έρθει.

Ένα μωράκι του ουράνιου τόξου, έρχεται για να δώσει χαρά στη μαμά που το περιμένει αλλά και για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του μωρού που χάθηκε. Πάντα ένα μωράκι ουράνιου τόξου θα θυμίζει εκείνο ή εκείνα τα μωρά που χάθηκαν πριν έρθει εκείνο.

Διαβάστε επίσης:
Eνα απροσδόκητο συμβάν έκανε αυτή τη φωτογράφιση διαφορετική από όλες τις άλλες

Αυτή η ετοιμόγεννη μαμά, έκανε το πιο χρωματιστό πάρτυ γενεθλίων για την 4χρονη κόρη της!

Μετά από 6 αποβολές επιτέλους γιορτάζει και φωτογραφίζει την επιτυχημένη της εγκυμοσύνη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved