Μετά από 6 αποβολές επιτέλους γιορτάζει και φωτογραφίζει την επιτυχημένη της εγκυμοσύνη

Μετά από έξι αποτυχημένες εγκυμοσύνες που κατέληξαν σε αποβολή, η Jessica Mahoney, επιτέλους θα αποκτήσει ένα μωρό! Για να γιορτάσει την επιτυχημένη της εγκυμοσύνη και το γεγονός ότι επιτέλους θα γίνει μανούλα, μαζί με τον σύζυγό της ζήτησε από τη φωτογράφο JoAnn Marrero να τη φωτογραφίσει.

Μετά από 6 αποβολές επιτέλους γιορτάζει και φωτογραφίζει την επιτυχημένη της εγκυμοσύνη

«Ελπίζω ότι η ιστορία μου θα βοηθήσει και κάποιους άλλους να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι, καθώς το ταξίδι της απώλειας και της στειρότητας είναι σκοτεινό και μοναχικό!», έγραψε η Jessica, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Αυτό το μωρό είναι το δεύτερο παιδί τους - πριν γεννηθεί το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους Corbin, είχαν ήδη δύο αποβολές.

Η αποβολή είναι η πιο κοινή επιπλοκή της πρόωρης εγκυμοσύνης. Μεταξύ των γυναικών που ξέρουν ότι είναι έγκυες, το ποσοστό αποβολών είναι περίπου 10% έως 20%.

«Ο λόγος που επιλέξαμε το ουράνιο τόξο για αυτή τη φωτογράφηση ήταν γιατί, ένα μωρό ουράνιο τόξο είναι η ομορφιά που έρχεται μετά από μια καταιγίδα. Όταν εμφανίζεται ένα ουράνιο τόξο, αυτό δεν σημαίνει ότι η καταιγίδα δεν συνέβη ποτέ, αυτό που σημαίνει είναι ότι κάτι όμορφο και γεμάτο φως εμφανίζεται στη μέση του σκότους!».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες παρακάτω:

After 6 Miscarriages This Mom Finally Celebrated Her Rainbow Baby With A Colorful Photoshoot 57f2a8f2d7da5 880
After 6 Miscarriages This Mom Finally Celebrated Her Rainbow Baby With A Colorful Photoshoot 57f2a8f04cfa9 880
six miscarriages rainbow baby photoshoot kevin mahoney joann marrero 1 57f2a6a5e5b0b 880
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved