Μωρό κλέβει την παράσταση όσο η μαμά του γυμνάζεται (vid)

Η μικρούλα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο βρίσκει ευκαιρία να παίξει με το κινητό όταν η μαμά της γυμνάζεται.

Μωρό κλέβει την παράσταση όσο η μαμά του γυμνάζεται (vid)

Τα παιδιά εξοικειώνονται με τα κινητά τηλέφωνα από όταν ακόμα είναι μωρά. Ξέρουν πώς να τα ξεκλειδώσουν, πώς να κάνουν scroll και φυσικά το κάθε κινητό στο σπίτι τους τραβάει την προσοχή και θέλουν να το πιάσουν στα χέρια τους.

Το μωράκι που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο δεν αποτελεί εξαίρεση. Η μαμά κάνει γυμναστική και όταν στήνει το κινητό στο πάτωμα για να κάνει κατακόρυφο, η μικρούλα βρίσκει την ευκαιρία και πηγαίνει να το πάρει. Λίγο πριν το πάρει στα χέρια της, κοιτάζει να δει αν τη βλέπουν, χαμογελά και χορεύει μπροστά από την κάμερα.

Δείτε το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/reel/CqhliMDo6-V/

Πόσο χρόνο μπορεί να περνά το παιδί μπροστά στην οθόνη;

Ο χρόνος που μπορεί να περνά μπροστά στην οθόνη εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού. Μετά από έρευνες που έκανε η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής (AAP) οι ειδικοί προτείνουν:

Παιδιά 18 μηνών και κάτω: Δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις οθόνες, εκτός αν πρέπει να συνομιλήσουν μέσω βίντεο με την οικογένεια και τους φίλους.

18 μηνών έως 2 ετών: Περιορίστε τον χρόνο οθόνης και μην επιτρέπετε στο παιδί σας να χρησιμοποιεί συσκευές μόνο του. Τις ώρες που θα του επιτρέψετε να βλέπει επιλέξτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλής ποιότητας και παρακολουθήστε το μαζί με το παιδί σας για να βεβαιωθείτε ότι καλαβαίνει τι βλέπει.

2 έως 5 ετών: Περιορίστε τον χρόνο οθόνης σε μία ώρα την ημέρα και παρακολουθήστε μαζί, αν είναι δυνατόν.

6 ετών και άνω: Τοποθετήστε σταθερά όρια στον χρόνο οθόνης. Επιπλέον βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος οθόνης δεν επηρεάζει τον ύπνο, την άσκηση ή τη συμπεριφορά του παιδιού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved