Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα στο μαιευτήριο και στο σπίτι

Οι φωτογραφίες της Stephanie αποτυπώνουν τις πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι.

Φωτογράφος απαθανατίζει νεογέννητα στο μαιευτήριο και στο σπίτι
Stephanie Bennett Photography

Η φωτογράφιση νεογέννητων είναι trend τα τελευταία χρόνια και ο κάθε επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογράφιση νεογέννητων έχει την δική του αισθητική και στιλ. Η Stephanie είναι επαγγελματίας φωτογράφος με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας. Έχει φωτογραφίσει πάνω από 300 νεογέννητα και πάντα στις φωτογραφίσεις της ακολουθεί μία μίνιμαλ προσέγγιση.

https://www.instagram.com/p/CiNXnE1uqHs

Πηγή έμπνευσης για εκείνη ήταν και είναι τα δύο της παιδιά, η πανέξυπνη, όπως την χαρακτηρίζει, κόρη της, και ο πεισματάρης γιος της. Η Stephanie δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες εγκύων, φωτογραφίες νεογέννητων και φωτογραφίες παιδιών με τα μωρά αδερφάκια τους.

Πρόσφατα, ωστόσο, η Stephanie δημοσίευσε και μία σειρά φωτογραφιών στο boredpanda.com.

Οι φωτογραφίες αυτές αποτυπώνουν στιγμιότυπα με τις πρώτες στιγμές με το μωρό στο σπίτι ή στο μαιευτήριο. Η Stephanie αναφέρει ότι γενικά προτιμά να κάνει τις φωτογραφίσεις της στο σπίτι, αυτό όμως που απολαμβάνει πιο πολύ είναι να απαθανατίζει τις πρώτες στιγμές με το μωρό, τους γονείς και να αποτυπώνει στις φωτογραφίες της όλα τα ιδιαίτερα και πρωτόγνωρα συναισθήματα που κυριαρχούν το πρώτο αυτό διάστημα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο boredpanda.com στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved