Τα παιδιά του Μαρτίου: 10 χαρακτηριστικά που τα κάνουν ξεχωριστά

Τα παιδιά του Μαρτίου είναι αισιόδοξα, χαρούμενα κι έχουν πολλά ταλέντα.

Νίκη Παπανικολάου
Τα παιδιά του Μαρτίου: 10 χαρακτηριστικά που τα κάνουν ξεχωριστά
Bigstock

Κάθε μωρό είναι διαφορετικό, ωστόσο, με βάση τον μήνα γέννησης τα παιδιά μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά.

Τα παιδιά του Μάρτη

Ζώδιό τους θα είναι είτε ο Κριός είτε ο Ιχθύς, πράγμα που σημαίνει ότι το μικρό σας θα είναι παθιασμένο και αποφασιστικό και με ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όσο για το λουλούδι που το αντιπροσωπεύει κατά πολλούς θεωρείται ο νάρκισσος, που φυτεύεται μεν μέσα στο φθινόπωρο, ανθίζει ωστόσο την άνοιξη.

ta-mora-tou-martiou.jpg

Τα χαρακτηριστικά των παιδιών που γεννιούνται τον Μάρτη

Είναι έξυπνα

Η εξυπνάδα είναι ένα χαρακτηριστικό που όλοι οι γονείς θα ήθελαν να έχουν τα παιδιά τους και το μωρό σας που γεννήθηκε τον Μάρτιο είναι σίγουρο ότι θα το έχει. Επίσης, (τα παιδιά) διακρίνονται για την διαίσθησή τους και μπορούν να αντιληφθούν μεγαλώνοντας αν κάποιος προσπαθεί να τα εξαπατήσει.

Είναι φιλόδοξα

Ως γονείς, θέλετε τα παιδιά σας να έχουν επιτυχία στη ζωή σε ό,τι κι αν κάνουν, όμως αν κάποιος σας έλεγε ότι μπορούν να γίνουν Διευθύνοντες Σύμβουλοι κάποια μέρα, είναι πιθανό πετάγατε στα σύννεφα. Πιστεύεται πως τα παιδιά που γεννιούνται τον Μάρτιο, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθούν σε διευθυντική θέση.

Είναι καλόκαρδα

Τα μωρά του Μάρτη έχουν μεγάλη καρδιά και είναι γενναιόδωρα από τη φύση τους. Αποτέλεσμα, κερδίζουν τον θαυμασμό των ανθρώπων γύρω τους, κάτι που μπορεί να τα παρακινήσει να συνεχίσουν τις καλές τους πράξεις.

Είναι αισιόδοξα

Σε όλους αρέσει να κάνουν παρέα με αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους, οπότε το μωρό σας που γεννήθηκε τον συγκεκριμένο μήνα θα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.Τα παιδιά του Μαρτίου έχουν συνήθως έμφυτο το αίσθημα της αισιοδοξίας με το οποίο πορεύονται κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

xaraktiristika-paidiwn-martiou-2.jpg

Είναι δημιουργικά

Από τον Albert Einstein και την Kalpana Chawla μέχρι τον Zakir Hussain και τον Aamir Khan, πολλοί διάσημοι επιστήμονες, καλλιτέχνες και στοχαστές είναι γεννημένοι τον Μάρτιο. Τα μωρά που γεννιούνται τον πρώτο μήνα της άνοιξης είναι δημιουργικά, ταλαντούχα και έχουν καλλιτεχνικές τάσεις.

Έχουν πολλά ταλέντα

Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδιά του Μαρτίου είναι ταλαντούχα (και δημιουργικά). Αγαπούν τις τέχνες, τη μουσική, τα ταξίδια, τη γνώση.

Είναι πιστοί φίλοι

Τα παιδιά που ήρθαν στη ζωή τον πρώτο μήνα της άνοιξης κάνουν φίλους και νοιάζονται βαθιά γι΄αυτούς. Το μικρό σας θα είναι ειλικρινές με τους φίλους και την οικογένειά του και δεν θα τους εγκαταλείψει ποτέ. Θα πορευτεί στη ζωή του πιστό στις αρχές του και θα είναι σίγουρο για το τι θέλει ανεξάρτητα από τις επιρροές που θα δέχεται.

Αγαπούν την ηρεμία

Αν βλέπετε το μικρό σας να απολαμβάνει τη μοναξιά του, είναι λόγω της αγάπης του για την ηρεμία. Μεγαλώνοντας, μπορεί να του αρέσει να ζει στο ήσυχο κουκούλι του και να μένει μακριά από φασαριόζικους ανθρώπους.

paidia-martiou-xaraktiristika-1.jpg

Λατρεύουν την περιπέτεια

Αν και τα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτιο τείνουν να προτιμούν τη μοναξιά, είναι λάτρεις της περιπέτειας. Θέλουν να εξερευνούν το περιβάλλον και να ξεδιπλώνουν πτυχές της περιπετειώδους πλευρά τους.

Είναι ανεξάρτητα

Ένα κοινό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας των παιδιών του Μαρτίου είναι ότι αγαπούν την ελευθερία τους. Είναι εξαιρετικά ανεξάρτητα και δύσκολα υπομένουν κάθε μορφής πίεση.

Με πληροφορίες από parenting.firstcry.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved