Τα μωρά του Μαρτίου - Τα παιδιά που ανθίζουν μόνα τους

Τα μωρά του Μαρτίου είναι ξεχωριστά. Αντιπροσωπεύουν τον ήλιο και την ελπιδοφόρα νέα αρχή!

Τα μωρά του Μαρτίου - Τα παιδιά που ανθίζουν μόνα τους

Νεογέννητο μωράκι, μαζί με ένα μπουκέτο κίτρινες τουλίπες.

Bigstock

Τα μωρά που γεννιούνται τον τρίτο μήνα έχουν κάτι κοινό με τα ζώα που ξυπνούν από τη χειμερία νάρκη τους: είναι έτοιμα και περίεργα να απολαύσουν τον κόσμο.

Τα μωρά που γεννιούνται τον Μάρτιο έχουν τόσα πολλά να περιμένουν. Ζώδιό τους θα είναι είτε ο Κριός είτε ο Ιχθύς, πράγμα που σημαίνει ότι το μικρό σας είναι πιθανό να είναι παθιασμένο και αποφασιστικό.

7 συναρπαστικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μωρά του Μαρτίου

Είναι πάντα χαρούμενα και έχουν θετική ενέργεια

Τα μωρά του Μαρτίου είναι γνωστά για τη χαρά που σκορπούν και φυσικά τη θετικότητα που βλέπουν τη ζωή. Λοιπόν, ο μήνας γέννησής τους χαρακτηρίζεται από ανθισμένα λουλούδια και καλό καιρό, οπότε πώς γίνεται να μην είναι ένα παιδί χαρούμενο; Ακόμη ένα χαρακτηριστικό των παιδιών που γεννήθηκαν τον Μάρτιο, είναι η αισιοδοξία.

Τα παιδιά του Μαρτίου τα πάνε καλά με τα ζώα

Η σχέση που δημιουργεί το μωρό σας με το ή τα κατοικίδιά σας είναι μοναδική και μπορεί να επηρεάσει ακόμη και την ανάπτυξή τους.

Χαρούμενη μαμά κρατά στην αγκαλιά της, την κόρη της. Το κοριτσάκι χαμογελά και κρατά στα χέρια της την γατούλα της.

Bigstock

Έχουν ενεργή φαντασία

Τα μωρά του Μαρτίου θα βλέπουν πάντα τη θετική πλευρά της ζωής και θα έχουν μια πραγματικά ενεργή φαντασία. Αφήστε τα να ντυθούν, να πάρουν αρκετές πρωτοβουλίες μεγαλώνοντας και δείτε τα να ανθίζουν. Επίσης αξίζει να γνωρίζετε ότι τίποτε δεν μπορεί να σας προετοιμάσει για αυτό που ξεστομίσει από το μικρό του στοματάκι, γι' αυτό να είστε προετοιμασμένοι

Κατά πάσα πιθανότητα να είναι νυχτοπούλια

Λέγεται ότι τα παιδιά που γεννιούνται την άνοιξη και το καλοκαίρι πηγαίνουν για ύπνο αργότερα από αυτά που γεννήθηκαν το άλλο μισό του έτους. Ένα Μαρτιάτικο παιδί μπορεί να θέλει να μείνει ξύπνιο για πολλές ώρες το βράδι. Για να το αντιμετωπίσετε θα πρέπει να είστε αυστηροί και απόλυτοι με την ώρα του ύπνου και τη βραδινή τους ρουτίνα. Μόνο έτσι θα αποφύγετε το ξενύχτι.

Γεννημένοι αρχηγοί

Μερικές μελέτες δείχνουν ότι όσοι γεννήθηκαν νωρίς την άνοιξη συχνά τείνουν να να κατέχουν διοικητικές θέσεις. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα μωρά του Μαρτίου είναι πιο πιθανό να γίνουν CEO μια μέρα. Αλλά να θυμάστε ότι η μοίρα του μωρού σας δεν καθορίζεται από την ημερομηνία γέννησής του, αλλά από τις δικές του προσωπικές επιλογές.

Μικρό κορίτσι παίζει και υποκρίνεται ότι είναι διευθύντρια σε γραφείο.

Bigstock

Λατρεύουν την τέχνη

Ο Ιχθύς λέγεται ότι είναι δημιουργικός και το πιο καλλιτεχνικό ζώδιο από όλα. Μην εκπλαγείτε λοιπόν από το ταλέντο του στη ζωγραφική, τη μουσική ή το θέατρο.

Λατρεύουν το κολύμπι

Τα περισσότερα μωρά του Μαρτίου, που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο κυβερνάται από το νερό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λατρεύουν το νερό και μάλιστα να βρίσκονται μέσα σε αυτό.

με πληροφορίες από το thebirthposter.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved