Παιδικά πάρτι υπερπαραγωγή διάσημων παιδιών

Ναι, ναι καλά φαντάζεστε πρώτα στη λίστα είναι αυτών των Kardashian και μετά ακολουθούν και άλλων διάσημων.

Οι διάσημοι γονείς -και δη στο εξωτερικό- ξέρουν πώς να οργανώνουν το τέλειο παιδικό πάρτι για τα γενέθλια των παιδιών του. Είτε πρόκειται για κάποιο αξιολάτρευτο παιδικό θέμα, είτε όχι, δεν θα πιστεύετε πώς γιόρτασαν αυτά τα διάσημα παιδιά τα γενέθλιά τους.

Η Penelope Disick γιόρτασε τα 10α γενέθλιά της πρόσφατα και οι γονείς της, Kourtney Kardashian και Scott Disick βεβαιώθηκαν ότι θα το έκανε με στιλ. Η εταιρία της Kourtney Kardashian, Poos, δημοσίευσε στο website ότι "Το κορίτσι που είχε γενέθλια ήθελε ένα aesthetic θέμα σε παστέλ ροζ αποχρώσεις και η μαμά Kourt πραγματοποίησε την ευχή της, διοργανώνοντας το πάρτι των ονείρων της, στην πίσω αυλή του σπιτιού τους". Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, το πάρτι ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Το ίδιο εντυπωσιακό ήταν και το πάρτι που διοργάνωσε η Kim Kardashian, για τα 5α γενέθλια της μικρής της κόρης, Chicago. Η κόρη της ήθελε ένα πάρι με θέμα τη Ηello kitty και το είχε. Εντυπωσιακά μεγάλα μπαλόνια, φαγητά με θέμα τη λευκή γατούλα και άλλα πολλά ήταν εκείνα που έκαναν απίθανο το πάρτι της μικρούλας στο εσωτερικό του σπιτιού τους.

Ακόμη μια μαμά που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του γιου της ήταν η Cardi B. Το θέμα του πάρτι ήταν τα αυτοκίνητα Lamborghini. Μάλιστα υπήρχαν αρκετά από αυτά και σε διάφορα χρώματα στο πάρτι του μικρού.

cardib_parti-giou_n.jpg

Η μικρότερη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West γιόρτασε τα 4α γενέθλιά της μαζί με την ξαδέρφη της, Stormi Jenner! Η πίσω αυλή γέμισε με μπαλόνια, διάφορα γλυκά, κέικ, φαγητά και έναν σταθμό με facepainting με θέμα την Barbie και τις κούκλες LOL.

Ποιο από όλα σας εντυπωσίασε περισσότερο αλήθεια; Εμάς σίγουρα το πάρτι που διοργάνωσε η Cardi B για τον γιο της. Δεν είναι και λίγο να έχεις αληθινά Lamborghini αυτοκίνητα στο πάρτι σου σε διαφορετικά χρώματα.

Δείτε το απίθανο βίντεο και εσείς στην αρχή του άρθρου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved