Η surfer που έχασε το χέρι της από καρχαρία έγινε για δεύτερη φορά μανούλα

Η συγκλονιστική ιστορία της και η τρυφερή ανακοίνωση στο Instagram.

Η surfer που έχασε το χέρι της από καρχαρία έγινε για δεύτερη φορά μανούλα

Στα 28 της, η Bethany Hamilton, η αθλήτρια του surf που πριν από 15 χρόνια δέχθηκε επίθεση από καρχαρία και έχασε το αριστερό της χέρι, είναι σήμερα ευτυχισμένη και συνεχίζει τη ζωή της με τον καλύτερο τρόπο: Καλωσορίζοντας το δεύτερο παιδάκι της.


https://www.instagram.com/p/Bg1vuDUhrLn/

«Είμαστε πανευτυχείς για τη γέννηση του γιου μας, Wesley Phillip Dirks. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τη νέα μας ζωή οι τέσσερίς μας. Είμαστε ευγνώμονες στον Θεό για τους δύο μικρούς μας» έγραψε η ίδια στο instagram account της.


https://www.instagram.com/p/BgE-QKbA70P/

Η ιστορία της:

Στις 31 Οκτωβρίου 2003, σε ηλικία 13 ετών και ήδη πρωταθλήτρια στο surf, η Hamilton πήγε για προπόνηση σε παραλία του νησιού Kauai στη Χαβάη. Κάποια στιγμή, και ενώ η ίδια ήταν ξαπλωμένη στη σανίδα της που επέπλεε, με το αριστερό της χέρι αφημένο μέσα στο νερό, ένας καρχαρίας μήκους 4,3 μέτρων της επιτέθηκε, αρπάζοντας το μπράτσο της, ακριβώς κάτω από το ύψος του αγκώνα.

Η Hamilton δέχθηκε αμέσως βοήθεια από λουόμενους οι οποίοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Μέχρι να φτάσει εκεί, είχε χάσει περίπου το 60% του αίματός της και ήταν σε καταπληξία (αιμορραγικό σοκ). Πέρασε τις επόμενες τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά την απώλεια του χεριού της και το ψυχικό τραύμα από την περιπέτειά της, αποφάσισε να μην το βάλει κάτω. Ένα μήνα μετά την επίθεση, επέστρεψε στη σανίδα της και σιγά σιγά έμαθε να κάνει surf με ένα μόνο χέρι. Στις 10 Ιανουαρίου 2004 συμμετείχε και πάλι σε αγώνες και έκτοτε συνέχισε να το κάνει, κερδίζοντας πολλές φορές ακόμα και την πρώτη θέση σε μεγάλες διοργανώσεις.


https://www.instagram.com/p/BfrQdjlhdAv/

Το 2012 γνώρισε τον σημερινό σύζυγό της, Adam Dirks. Παντρεύτηκαν το 2013 και το 2015 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι. Τον Οκτώβριο του 2017 ανακοίνωσαν πως περίμεναν το δεύτερο παιδί τους. Ο δεύτερος γιος τους γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2018.

Δείτε ακόμα:

Bethany Hamilton,

Bethany Hamilton,

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved