Jessica Alba: Δείτε γιατί όλες οι θηλάζουσες μανούλες ταυτίζονται μαζί της (pics)

Η Jessica Alba θηλάζει το γιο της όπου και αν βρίσκεται και ναι είναι μία από εμάς!

Jessica Alba: Δείτε γιατί όλες οι θηλάζουσες μανούλες ταυτίζονται μαζί της (pics)

Ο προσωπικός λογαριασμός της Jessica Alba, είναι χωρίς αμφιβολία, από τους πιο ενδιαφέροντες. Κι αυτό διότι η διάσημη ηθοποιός προτιμά να ανεβάζει φωτογραφίες με ουσία, και όχι να αναλώνεται σε ανούσιες πόζες για τα likes και μόνο. Έτσι, τον τελευταίο καιρό ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της ως μητέρα τριών παιδιών και δη με ένα νεογέννητο.


https://www.instagram.com/p/BfjA5OoBHra/



Η ηθοποιός την παραμονή Πρωτοχρονιάς έφερε στον κόσμο το γιο της και, όπως και με τις κόρες της, έχει αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έχοντας αναλάβει αποκλειστικά η ίδια το μεγάλωμα του παιδιού της. Και όπως κάθε μαμά με νεογέννητο μωρό, έτσι και η Jessica Alba έχει προσαρμόσει το πρόγραμμά της βάσει των αναγκών του παιδιού. Θηλάζει αποκλειστικά, κοιμάται λίγες ώρες (με αποτέλεσμα να σχηματιστούν μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της), ενώ όταν βγαίνει βόλτα παίρνει μαζί και το μωρό της. Κι αν χρειαστεί, τον θηλάζει στο δημόσιο χώρο, όπου βρίσκεται.


https://www.instagram.com/p/Be39iXYhsJQ/



Εξάλλου, έχει ανεβάσει στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες την ώρα που θηλάζει το γιο της. Είτε στο σπίτι, είτε σε δοκιμαστήριο ρούχων, σε εμπορικό κατάστημα. Και οι φωτογραφίες της είναι μίας απλής, καθημερινής και κουρασμένης μαμάς. Με ατημέλητα μαλλιά, με μαύρους κύκλους, εξαντλημένη. Γιατί, έχουμε δει και άλλες σταρ που θηλάζουν τα μωρά τους, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν, νομίζεις ότι προορίζονται για το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού!

Και αυτός είναι ο λόγος, που κάνει την Jessica Alba ξεχωριστή και τις θηλάζουσες μανούλες όλου του κόσμου, να ταυτίζονται μαζί της!

Διαβάστε επίσης

Jessica Alba: Ανέβασε φωτογραφία την ώρα που θηλάζει το γιο της, μέσα σε δοκιμαστήριο ρούχων (pics)

Jessica Alba: Δείτε την να θηλάζει το γιο της και να δηλώνει… «Time’s Up» (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved