Chrissy Teigen - John Legend: Η χλιδή και η θέα του σπιτιού τους, σου «κόβουν» την ανάσα (pics)

Το σπίτι της Rihanna, στο Λος Άντζελες, αγόρασαν πριν έναν χρόνο, η Chrissy Teigen και ο John Legend, με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, των 14, 1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Chrissy Teigen - John Legend: Η χλιδή και η θέα του σπιτιού τους, σου «κόβουν» την ανάσα (pics)

Το διάσημο ζευγάρι, που περιμένει το δεύτερο παιδί του, πριν λίγες μέρες αγόρασε και πάλι σπίτι στη Νέα Υόρκη, που τόσο πολύ τους έχει λείψει. Ωστόσο, την πολυτέλεια και κυρίως τη θέα, που διαθέτει η έπαυλη τους στο Beverly Hills, την καθιστά ασυναγώνιστη. Αλλά αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για το πρώην σπίτι της εκκεντρικής Rihanna, μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί κάθε γωνιά του «φωνάζει»… πολυτέλεια!

teigen spiti 3

Όπως είχε δηλώσει το ισχυρό ζευγάρι της αμερικανικής showbiz, ο λόγος που είχαν αφήσει το - ενός υπνοδωματίου - διαμέρισμά τους στη Νέα Υόρκη, μετακομίζοντας στην άλλα άκρη των ΗΠΑ, για την τεράστια έπαυλη στο Λος Άντζελες, ήταν ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού, καθώς δεν χωρούσαν (sic) σε αυτό. Και τώρα, που έρχεται και το δεύτερο παιδί τους, μπορείς να πεις ότι δικαιώθηκαν, που έβαλαν το χέρι τους πολύ βαθιά στην τσέπη.

teigen spiti 20



Όσο για την έπαυλη; Είναι, απλά, η επιτομή της πολυτέλειας! Ωστόσο, η θέα που διαθέτει, είναι εκείνη που σου «κόβει» την ανάσα. Ο ωκεανός απλώνεται μπροστά τους, έχοντας πιάτο την πόλη των Αγγέλων. Και είναι σαν ένας πίνακας ζωγραφικής.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το εσωτερικό, αλλά και από την εκπληκτική θέα της έπαυλης του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης

Αυτό το δώρο αγοράζει κάθε Χριστούγεννα η Chrissy Teigen στο σύζυγό της

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Θα γίνουν ξανά γονείς-Τα νέα ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες στο Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved