Αυτό και αν είναι έκπληξη! Θα γίνουν ξανά γονείς-Τα νέα ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες στο Instagram

Τα νέα ανακοίνωσε η κόρη τους μέσα από το παρακάτω βίντεο!

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Θα γίνουν ξανά γονείς-Τα νέα ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες στο Instagram

Και οι δύο, ήθελαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον ερχομό της κόρης τους, ανακοίνωσαν πριν λίγες ώρες ότι θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς και στην κυριολεξία τρέλαναν το διαδίκτυο.



Η διάσημη μαμά δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την κόρη της να αγγίζει την κοιλίτσα της. Χαρούμενη η μέλλουσα μαμά ρωτάει τη μικρή της «Τι είναι εκεί μέσα;» και εκείνη απαντάει, «Μωρό»!

Το σχόλιο που συνόδευε το βίντεο έγραφε: «Είναι το John!».

Η Chrissy Teigen και ο John Legend πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Στις 14 Σεπτεμβρίου γιόρτασαν την επέτειο του γάμου τους και τώρα γιορτάζουν την δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη.

Η Luna όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο γνωστός τραγουδιστής, θέλει να γίνει μεγάλη αδερφή, ωστόσο δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδρασή της. «Είναι πολύ γλυκιά και της αρέσει να μοιράζεται, οπότε όταν έρθει το δεύτερο παιδί ελπίζω να τα πάνε καλά!».



Η Chrissy, νωρίτερα αυτό το μήνα, είχε μιλήσει αποκλειστικά το E!news για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της. «Ακόμη προσπαθούμε για αυτό. Το θέλω πολύ και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να το καταφέρω. Αυτό είναι το όνειρό μου. Θέλω να είμαι έγκυος για το υπόλοιπο της ζωής μου», εξομολογήθηκε, «Μάλλον όχι το υπόλοιπό της ζωής μου, αλλά το υπόλοιπο της γόνιμης ζωής μου. Οπότε θα δούμε!».

Η Teigen έχει μιλήσει αρκετές φορές για το ταξίδι που έκανε η ίδια και ο σύζυγός της για να καταφέρουν να συλλάβουν την 19 μηνών Luna.

Η ίδια υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση και επέλεξε το φύλο του μωρού της. Ήθελε κορίτσι... και απέκτησε κορίτσι. «Εγώ πήρα αυτή την απόφαση», είπε η Chrissy Teigen στο περιοδικό People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε, τον Φεβρουάριο του 2016, μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου μαγειρικής της. «Όχι μόνο περιμένω κορίτσι, αλλά επέλεξα να είναι κορίτσι. Το διάλεξα και είπα "Ας βάλουμε το κορίτσι!". Νομίζω ότι επηρεάστηκα από το γεγονός ότι ο John θα ήταν ο καλύτερος πατέρας σε ένα μικρό κορίτσι. Αυτό με ενθουσίασε. Με ενθουσίασε και μόνο η σκέψη... να τον δω με ένα μικρό κορίτσι. Νομίζω ότι αξίζει ένα μικρό κορίτσι. Νομίζω ότι αξίζει αυτό το δεσμό», είπε και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!



Η επιλογή του φύλου του μωρού είναι δυνατή μέσω της προεμφυτευτικής γενετικής διαλογής (PGS) ή της προεμφυτευτικής γενετικής διάγνωσης (PGD). Μερικές κλινικές γονιμότητας προσφέρουν αυτή την επιλογή μαζί με τις θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Το φύλο του δεύτερου παιδιού τους παραμένει άγνωστο, αλλά ο γιος δεν θα ήταν έκπληξη. Τον Ιανουάριο, που είχαν μιλήσει κατά τη διάρκεια των βραβείων 28th Annual Producers Guild Awards, η Teigen είπε με ένα χαμόγελο. «Ένα αγόρι είναι στα σχέδιά μας, σίγουρα!».

Διαβάστε επίσης:
Έμεινε έγκυος με εξωσωματική, επέλεξε το φύλο του μωρού της και τώρα δέχεται την κατακραυγή του κόσμου!
H Chrissy Teigen συγκινεί με την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της
Διάσημη μαμά αποκάλυψε ότι πέρασε επιλόχειο: «Δεν περίμενα να συμβεί σε εμένα»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved