Έκπληξη! Η Eva Longoria είναι έγκυος και περιμένει αγόρι - Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Η νοικοκυρά σε απόγνωση είναι έγκυος!

Έκπληξη! Η Eva Longoria είναι έγκυος και περιμένει αγόρι - Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Η 42χρονη ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκε τον σύζυγό της Jose Antonio «Pepe» Baston, οι φήμες μήνα με το μήνα για εγκυμοσύνη οργίαζαν. Τότε όμως, η διάσημη ηθοποιός διέψευδε κάθε φήμη.

Αυτή τη φορά όμως, δεν πρόκειται για φήμες. Ο εκπρόσωπος τύπου της γνωστής ηθοποιού, όπως επιβεβαίωσε και στο περιοδικό People.com, είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και περιμένει αγόρι.

Ο 49χρονος σύζυγος της Eva Longoria και πρόεδρος της Televisa, μίας από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εταιρίες στη Λατινική Αμερική, σύμφωνα με το ρεπορτάζ πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του, τον γιο του.

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2013 και αρραβωνιάστηκε στο Dubai to 2015. Τον Μάιο του 2016 οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Μεξικό με τα τηλεοπτικά μέσα και τους φωτορεπόρτερ να πασχίζουν για ένα πλάνο τους.

Τον Μάιο, οι μέλλοντες γονείς γιόρτασαν έναν χρόνο έγγαμου βίου στο Φεστιβάλ των Καννών. «Ποτέ δεν περίμενα ότι θα παντρευτώ ξανά. Αυτός είναι και τα αξίζει όλα!», είχε πει η Longoria σε συνέντευξή της.

H Eva Longoria πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτε για την εγκυμοσύνη της.


https://www.instagram.com/p/Bc5C3uYgZxr/

Εμείς ψάξαμε στον προσωπικό της λογαριασμό και βρήκαμε τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε. Σε κάποιες φαίνεται η κοιλίτσα της, όμως όπως και τις άλλες φορές, κανείς δεν θα μπορούσε να την ερμηνεύσει ως εγκυμοσύνη.

Διαβάστε επίσης:
Η Eva Longoria μας ξεναγεί στην κουζίνα της (vid)

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον κρυφό της γάμο κάνουν το γύρο του διαδικτύου

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved