Η Eva Longoria μας ξεναγεί στην κουζίνα της (vid)

Η καρδιά του σπιτιού της Eva Longoria βρίσκεται εκεί όπου μπορεί να κάνει ό,τι κάνει καλύτερά. Τι μπορεί να κάνει καλύτερα; Μα φυσικά να μαγειρεύει.

Η Eva Longoria μας ξεναγεί στην κουζίνα της (vid)

«Η μαμά μου πάντα μου μάθαινε ότι πρέπει να κάνεις ένα σπίτι, σπίτι σου! Και για εμένα η κουζίνα είναι βασική!», λέει η γνωστή ηθοποιός στο House Beautiful. «Από το πρώτο λεπτό που θα δεις την κουζίνα μου θα καταλάβεις αμέσως ότι μαγειρεύω!».

eva longoria 1

Το σπίτι της Longoria, βρίσκεται κρυμμένο στην περιοχή Hidden Hills και τα πολύχρωμα διακοσμητικά απλώνονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού, καταλήγοντας στην κουζίνα. «Τα πιάτα και τις πιατέλες μου, τα έχω αγοράσει -τα περισσότερα από αυτά- στα ταξίδια μου ανά τον κόσμο. Καθένα έχει και μια ανάμνηση», λέει η 41 έτους ηθοποιός, «Για να μην αναφέρω την εκπληκτική συλλογή μου από τσαγιέρες, gadgeds, κατσαρόλες και τηγάνια που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια!».

Η Eva Longoria μας ξεναγεί στην κουζίνα της. Δείτε το βίντεο:

Όταν συγκεντρώνονται γύρω από το τραπέζι αγαπημένοι φίλοι και ο σύζυγός της, Jose Pepe Basten, φτιάχνει την αγαπημένη της συνταγή «Guacamole είναι η σπεσιαλιτέ μου!», εξηγεί η Longoria καθώς κάθε ευχάριστη εμπειρία και ανάμνηση κάνει αυτό το χώρο στο σπίτι της, ιδιαίτερο και ξεχωριστό για εκείνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved