Διάσημοι στέκονται στο πλευρό μαθητή που ζητά να τελειώσει το μαρτύριο του bullying

Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στο bullying!

Διάσημοι στέκονται στο πλευρό μαθητή που ζητά να τελειώσει το μαρτύριο του bullying

Διάσημοι από όλη την Αμερική, δημόσια έδειξαν τη στήριξή τους στο αγόρι από το Tennessee που βίωσε με το χειρότερο τρόπο το σχολικό εκφοβισμό και το bullying

Το βίντεό του έγινε viral μέσα σε μια νύχτα και χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, μαζί και αρκετοί σταρ του Hollywood, το αναπαρήγαγαν, μεταξύ των οποίων ο Snoop Dogg, η Millie Bobby Brown, ο Orlando Bloom και o Ricky Martin.



«Αστειεύονται με τη μύτη μου. Με αποκαλούν άσχημο. Λένε ότι δεν έχω καθόλου φίλους», φαίνεται να εξηγεί στο βίντεο ο Keaton στη μαμά του, Kimberly Jones, τη στιγμή που τραβά με το κινητό της, τη συγκινητική του ιστορία. «Μου πετούν γάλα, βάζουν ζαμπόν μέσα στα ρούχα μου, μου πετούν ψωμί», ακούγεται να λέει ο νεαρός με δακρυσμένα μάτια.

«Ο Keaton, μου ζήτησε να τραβήξω το βίντεο αφότου μου τηλεφώνησε να πάω να τον παραλάβω ΞΑΝΑ, επειδή φοβόταν να πάει στην αίθουσα φαγητού», σχολίασε η μαμά του κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook και το Twitter.

Στο βίντεο αυτό ο Keaton, μιλά για το bullying και για όλους εκείνους τους «εκφοβιστές». Πρόκειται για ένα βίντεο που υπενθυμίζει σε όλους εμάς ότι το bullying πρέπει και μπορεί να σταματήσει. «Απλά από περιέργεια... γιατί τρομοκρατούν; Γιατί το κάνουν; Ποιο το νόημα όλου αυτού; Δεν μου αρέσει ό,τι μου κάνουν και σίγουρα δεν μου αρέσει αν το κάνουν και σε άλλους γιατί δεν είναι εντάξει. Οι άνθρωποι που είναι διαφορετικοί από τους άλλους δεν θα έπρεπε να κριτικάρονται για αυτό. Δεν είναι δικό τους λάθος που είναι διαφορετικοί!», ακούγεται να λέει στο βίντεο.



Το συγκινητικό μήνυμα του Keaton έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου με πολλούς διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές να το κοινοποιούν στους λογαριασμούς τους στα social media δείχνοντας έμπρακτα και τη δική τους στήριξη και λέγοντάς του ότι τον αγαπούν, ότι τον λατρεύουν και ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του.

Δείτε μερικά από τα μηνύματά τους παρακάτω!



















Διαβάστε επίσης:
Γιατί είπα στην κόρη μου να χτυπήσει τον γιο σου!

Το bullying από την πλευρά του… θύτη

Τα αγόρια ή τα κορίτσια υφίστανται πιο συχνά bullying; Ποιοι είναι οι πιο συχνοί λόγοι;

Αναγνωρίστε τα σημάδια του σχολικού εκφοβισμού στο παιδί σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved