Ελληνίδα παρουσιάστρια, ποζάρει στο κρεβάτι με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και τον σύντροφό της!

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς έχει στο πλευρό της έναν σύντροφο που την αγαπά πάρα πολύ και ένα μωρό στην κοιλίτσα της, να περιμένει με αγωνία να το κρατήσει στην αγκαλιά της.

Ελληνίδα παρουσιάστρια, ποζάρει στο κρεβάτι με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και τον σύντροφό της!

Διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πριν από έναν μήνα περίπου αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της. Τότε ήταν και που δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία, με την κοιλίτσα φουσκωμένη.

Η μέλλουσα για πρώτη φορά μαμά προσέχει πολύ τη διατροφή της και γυμνάζεται παρακολουθώντας μαθήματα aqua yoga και yoga για εγκύους! Πριν μερικές, ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία όπου βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, δείχνοντάς μας εκείνη τη δική της κοιλίτσα και εκείνος... τη δική του. «Δεν φταίω εγώ... αυτός ρουφιέται!», σχολίασε όλο χιούμορ!

555533333344346346

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος γνωρίστηκαν σχεδόν πριν από δύο χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό όπου συνεργάζονταν. Για τη γνωριμία τους και τον έρωτά τους είχαν μιλήσει στο περιοδικό People και είχαν πει πως αυτό που τους είχε φέρει κοντά ήταν η χημεία που είχαν μεταξύ τους!

KARPONTHNH LIATSOS
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved