Ελληνίδα παρουσιάστρια φωτογραφίζει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν την εγκυμοσύνη της, φωτογραφίζεται δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ελληνίδα παρουσιάστρια φωτογραφίζει για πρώτη φορά την κοιλίτσα της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

«Έτοιμοι για γυμναστικούλα», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς τη να ποζάρει με ένα λευκό φανελάκι και μια μαύρη φόρμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η μέλλουσα μανούλα το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί μαθήματα aqua yoga και yoga για εγκύους!

12476715 1607317639582653 904257581 o

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ φαίνεται πώς είναι η Ελένη Καρποντίνη. Αυτό το μωράκι θα ολοκληρώσει τον έρωτα και την αγάπη που έχει με τον Βασίλη Λιάτσο, γιο του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

Το ζευγάρι, γνωρίστηκε σχεδόν πριν από δύο χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό όπου συνεργάζονταν. Για τη γνωριμία τους και τον έρωτά τους είχαν δηλώσει στο περιοδικό People.

KARPONTHNH LIATSOS

Ελένη Καρποντίνη: «Ο Βασίλης είναι πραγματικός τζέντλμαν. Είναι πολύ γλυκό και ευγενικό αγόρι. Αλλά αυτό που πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να φέρει δύο ανθρώπους κοντά είναι η χημεία που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ τους, όταν γνωριστούν λίγο και μιλήσουν. Έτσι έγινε και με εμάς».

0000lia

Βασίλης Λιάτσος: «Η Ελένη είναι ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι. Είναι πολύ όμορφη, πολύ έξυπνη, πολύ ταλαντούχα. Εκτός όλων αυτών, είναι ένας πολύ πρόσχαρος άνθρωπος, με απίστευτο χιούμορ. Μπαίνει σε ένα χώρο και ακτινοβολεί».

Με το καλό το μωράκι τους λοιπόν!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved