Ιωάννα Τούνη: O Πάρης έγινε 16 μηνών και η μαμά του το γιόρτασε με αυτές τις φωτογραφίες

Το «καυτό τροπικό γκομενάκι» της Ιωάννας Τούνη έγινε 16 μηνών!

Ιωάννα Τούνη: O Πάρης έγινε 16 μηνών και η μαμά του το γιόρτασε με αυτές τις φωτογραφίες

Στις Σεϋχέλλες ταξίδεψαν για τις φετινές διακοπές του Πάσχα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο τους, Πάρη!

Τρυφερές φωτογραφίες με τον γιο της μοιράστηκε η επιχειρηματίας και content creator με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς ο μικρός βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο υπό την προστασία της.

Βέβαια, στο πλευρό της είναι διαρκώς ο σύντροφός της Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος είναι πια ο προσωπικός της φωτογράφος! Σε ένα post της, η Ιωάννα έγραψε στη λεζάντα: «Ο άντρας μου είναι φωτογράφος. Αντίο!»

https://www.instagram.com/p/C6mGaODIcsd/

Πέρυσι τέτοια εποχή είχαν ταξιδέψει στο Κάιρο, αλλά φέτος φαίνεται να τους κέρδισε ο μαγευτικός καταγάλανος Ινδικός ωκεανός.

Μάλιστα, για να γιορτάσει την ημέρα που ο μικρός της κλείνει ακριβώς 16 μήνες ανάρτησε ένα carousel post με εκείνον να φορά το πιο όμορφο κατάλευκο λινό σετ, αλλά και μια φωτογραφία από τη βάφτισή του!

Στην περιγραφή της ανάρτησης έγραψε χιουμοριστικά: « Καυτό τροπικό γκομενάκι 16 μηνών »

«Το φεγγαράκι της μαμάς»

Η Ιωάννα Τούνη έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από την ημέρα που απέκτησε παιδί. « Δε ξέρω αν περιγράφεται. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια… Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα...» , είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «The 2night show» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ήταν ένα δώρο, νομίζω από τον θεούλη, γιατί για εμένα ήταν μια πολύ δύσκολη, μεταβατική περίοδο στην οποία μόλις είχε φύγει η μανούλα μου.Ήταν μεγάλη η αντίθεση, φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια, να μην είμαι μόνη και ξαφνικά ήρθε το μωρό» , είχε προσθέσει συγκινημένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved