Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της είναι λαίμαργος και …ζηλιάρης – Νέα στιγμιότυπα

«Ο γιος μου είναι λαίμαργο ζηλιαρόγατο σαν εμένα», σχολίασε η επιχειρηματίας.

 

Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της είναι λαίμαργος και …ζηλιάρης – Νέα στιγμιότυπα

Σχεδόν καθημερινά είναι στιγμιότυπα που μοιράζεται η Ιωάννα Τούνη με τη μεγάλη της αγάπη, τον Πάρη.

Καταγράφει πολλές στιγμές από το πρωί που ξυπνάνε μέχρι το βράδυ που πάει για ύπνο και αρκετές από αυτές τις ανεβάζει σε insta stories.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Πάρης, ο νοικοκύρης» - Νέα στιγμιότυπα με τον γιο του

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν η Ιωάννα Τούνη απαθανάτισε τον Πάρη να τρώει πρωινό με τον μπαμπά του, Δημήτρη Αλεξάνδρου: pancakes με φράουλες.

touni-gios4.jpg

Όμως φαίνεται πώς ήθελε να δοκιμάσει και από το πρωινό της μαμάς του. Βλέποντας τη να κρατά ένα μπολ με κρέμα σοκολάτα, φράουλες και σπόρους chia, έσπευσε.

«Ο γιος μου είναι λαίμαργο ζηλιαρόγατο σαν εμένα», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.

touni-gios3.jpg

Κι αν κρίνουμε από το επόμενο στιγμιότυπο, είναι και αρκετά ψύχραιμη. Βλέποντας τον Πάρη να έχει ρίξει την πορτοκαλάδα στο πάτωμα το σχόλιό της ήταν το εξής: «Τον αγαπώ».

touni-gios1.jpg

«Είναι συγκλονιστική η μητρότητα»

Η Ιωάννα Τούνη έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από την ημέρα που απέκτησε παιδί. « Δε ξέρω αν περιγράφεται. Είναι συγκλονιστική η μητρότητα. Έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Απαιτεί πολλή ενέργεια, αλλά είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου. Είμαστε αυτοκολλητάκια… Το παιδί δεν ήταν κάτι που επιδιώκαμε σε εκείνη τη φάση. Ήρθε ξαφνικά. Ήταν μια πολύ μεταβατική περίοδος για μένα...» , είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή, The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

touni-me-gio.jpg

«Ήταν ένα δώρο, νομίζω από τον θεούλη, γιατί για εμένα ήταν μια πολύ δύσκολη, μεταβατική περίοδο στην οποία μόλις είχε φύγει η μανούλα μου.Ήταν μεγάλη η αντίθεση, φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Όταν έφυγε από τη ζωή η μανούλα μου, έλεγα ότι θέλω μια οικογένεια, να μην είμαι μόνη και ξαφνικά ήρθε το μωρό» , πρόσθεσε συγκινημένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved