Σάββας Πούμπουρας: «Αυτό είναι ευτυχία» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη του

Το τρυφερό story με την μικρή Κύνθια. 

Σάββας Πούμπουρας: «Αυτό είναι ευτυχία» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη του

Ο Σάββας Πούμπουρας λατρεύει να περνά χρόνο με την κόρη του και συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές από όσα κάνουν μαζί. Μεταξύ αυτών και η μαγειρική, η μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή, μια και λατρεύει να μπαίνει στην κουζίνα και να δοκιμάζει συνταγές για σνακ, φαγητά και γλυκά.

Αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του ένα τρυφερό story όπου φαίνεται το μικροσκοπικό ποδαράκι της Κύνθιας με μια φούξια κάλτσα και εκείνος έγραψε: «Οριακά να πέσω απ' το κρεβάτι plus ένα πόδι πάνω μου...Αυτό είναι ευτυχία. Ξεκάθαρα.»

Ο θαυμασμός προς την σύζυγό του

«Η γυναίκα μου και παραμένει η καλύτερη μου φίλη και η μάνα του παιδιού μου. Ο τρόπος που μεγαλώνει την Κύνθια είναι μαγικός» είχε πει σε μια παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ.

«Είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τον εαυτό σου και το ζευγάρι. Συνεχίζεις να είσαι ο ίδιος άνθρωπος, απλά προστίθεται κι ένα παιδί. Προς θεού, αν βάζαμε μπροστά το παιδί σε όλα, θα χάναμε τον εαυτό μας. Είμαι ευγνώμων για το πόσο καλά είμαι αυτή τη στιγμή. Έχουμε την υγεία μας, ένα γερό παιδάκι, οπότε μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώσω», είχε προσθέσει.

https://www.instagram.com/p/CopJ27XqQlv/
https://www.instagram.com/p/Cv7Q1OmInzf/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved