Φωτεινή Αθερίδου: Οι νέες φωτρογραφίες που μοιράστηκε με τον μικρό της γιο

Η τρυφερές αναρτήσεις της ηθοποιού.

Φωτεινή Αθερίδου: Οι νέες φωτρογραφίες που μοιράστηκε με τον μικρό της γιο

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή, έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Τα παιδιά τους πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μαζί τους και τα like όπως και τα σχόλια, πέφτουν βροχή. Μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν ότι ο μικρότερος γιος της, είναι ίδιος ο μπαμπάς του, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Αυτή τη φορά ανέβασε δυο φωτογραφίες με εκείνη να κουνά το καρότσι που κάθεται ο μικρός της, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά!

Η montessori πίστα αυτοκινήτων

Τις προάλλες η ηθοποιός απαθανάτισε τον γιο της να παίζει με ένα «μοντεσσοριανό» παιχνίδι και χιουμοριστικά σχολίασε πως και ο μεγάλος της γιος, ο Θοδωρής τζούνιορ, έχει κόλλημα με τα αυτοκινητάκια και τις πίστες.

Ο φυσιολογικός τοκετός μετά την καισαρική

Η Φωτεινή Αθερίδου την πρώτη φορά είχε γεννήσει με καισαρική ενώ την δεύτερη είχε φυσιολογικό τοκετό. Πιο συγκεκριμένα, είχε πει:

«Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της!»

https://www.instagram.com/p/CsTQcJ-tXpT/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved