Φωτεινή Αθερίδου: «Αγνώριστη» μετά το βάψιμο που της έκανε ο γιος της

«Ελπίζω να βγαίνει αυτό»  σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.

Φωτεινή Αθερίδου: «Αγνώριστη» μετά το βάψιμο που της έκανε ο γιος της

Η Φωτεινή Αθερίδου συνεχίζει να μοιράζεται απολαυστικά στιγμιότυπα μητρότητας.

Τα περισσότερα συνοδεύονται με εύστοχα σχόλιά της, γεμάτα χιούμορ αλλά και αυτοσαρκασμό.

Το μακιγιάζ του Θοδωρή junior

H ηθοποιός αρκετές φορές έχει …αφεθεί στα χεράκια του μικρού Θοδωρή. Τις προάλλες της είχε κολλήσει αυτοκόλλητα επιθέματα στο μέτωπο και τη μύτη ενώ κρατούσε μια μπάλα του μπάσκετ στο ένα χέρι και στο άλλο φορούσε μπρατσάκι. « Όταν το βασικό παιχνίδι των παιδιών είσαι εσύ!» ήταν το σχόλιό της ενώ τα ύφος της τα …έλεγε όλα.

https://www.instagram.com/p/C2r4wp3Nlt-/

Πριν μερικές ημέρες μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα. Αυτή τη φορά ο Θοδωρής ανέλαβε να τη βάψει. Ξεκίνησε λοιπόν από τη μύτη, επεκτάθηκε στα μάτια και συνέχισε σε όλο το πρόσωπο.

atheridou-tin-evapse-o-gios-(3).jpg

Αντί για μπογιές χρησιμοποίησε ένα κόκκινο κραγιόν και όπως θα δείτε δεν το …τσιγκουνεύτηκε. Οσο για τον Θοδωρή, επμελήθηκε το βάψιμο ντυμένος Spider.

atheridou-tin-evapse-o-gios-(1).jpg

Οσο για τη μαμά Φωτεινή, άφησε τον γιο της να ολοκληρώσει το έργο του, φωτογραφήθηκε και εξέφρασε την ελπίδα να βγαίνει το κραγιόν από το πρόσωπο.

atheridou-tin-evapse-o-gios-(2).jpg

Φωτεινή Αθερίδου: «Ήθελα να γίνω μαμά»

Για την μητρότητα αλλά και την απόφασή της να γεννήσει το δεύτερο παιδί χωρίς καισαρική – σε αντίθεση με το πρώτο – είχε μιλήσει η ηθοποιός στην εκπομπή Μπαμπά-δες.

https://www.instagram.com/p/Cvuw-UpNQSE/

«Ήθελα να γίνω μαμά. Ο Θοδωρής έτυχε. Τώρα όπως είναι ζωή μου έτσι και δεν είχα κρατήσει το μωρό, θα είχα μετανιώσει φρικτά. Είχα σκεφτεί να μην το κρατήσω, γιατί δεν είχαμε συζήσει ποτέ, ήταν αιφνιδιαστικό. Όταν έμαθα πως είμαι έγκυος είπα πως, αν δεν κάνω το παιδί του Κώστα, δεν θα κάνω κανενός», ανέφερε και συνέχισε:

«Δεν ήθελα να κάνω καισαρική, δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που έκανα καισαρική. Τότε ήταν που είχαν περάσει πολλές ώρες, μου είχαν κάνει πρόκληση τοκετού, απλώς επειδή υπάρχει μία ευκολία στην καισαρική και έμαθα ότι πια μπορείς να το προσπαθήσεις ήθελα οπωσδήποτε να το προσπαθήσω. Δεν ξέρεις πόση δύναμη ένιωσα στον φυσιολογικό τοκετό. Πόνεσε αλλά μετά το ξεχνάς κατευθείαν».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved