Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι έχει συμβεί στο σαλόνι μου;» - Τα παιδιά της το έκαναν άνω - κάτω

Οι γιοι της ευχαριστήθηκαν παιχνίδι με το αγαπημένο τους κατοικίδιο.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τι έχει συμβεί στο σαλόνι μου;» - Τα παιδιά της το έκαναν άνω - κάτω

Η Σίσσυ Χρηστίδου διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της κι αυτό αποτυπώνεται όχι μόνο στην εμφάνισή της αλλά και στην ψυχολογία της.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα μοιράζεται με τους ακολούθους της πιο συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και με τους γιους της.

Τις προάλλες για παράδειγμα έδειξε τη μαρμελάδα φράουλα που έφτιαξε με τον Φίλιππο

xristidou-me-gio-ftiaxnoun-marmelada-(1).jpg

αλλά και τις αγορές που κάνει όταν βγαίνει μαζί τους για ψώνια.

xristidou-agores.jpg

H σχέση με τους γιους της

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις είχε μιλήσει στην εκπομπή " Ελένη" για τα παιδιά της και τη σχέση που έχει μαζί τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πάντα έλεγα να γίνω το 1/10 της μαμάς μου. Ήταν ακόμη και για τους φίλους μου μαμά. Τα παιδιά μου είναι η βασική μου προτεραιότητα. Προσπαθώ να προσεγγίσω τον μεγάλο αλλά δεν θέλει να περνάει χρόνο μαζί μου γιατί είναι στην εφηβεία. Ήμουν πιο αυστηρή σαν μαμά αλλά με βοήθησε ο ψυχολόγος μου. Μιλάω πολύ με τα παιδιά μου και τους δίνω την ευκαιρία να μου πουν τη γνώμη τους και πολλές φορές με έχουν πείσει. Του έχω πει πως δεν θέλω να κάνει τίποτα κρυφά, αλλά να έρθει να μου μιλήσει, και όποιος πείσει τον άλλον».

Ως μαμά φροντίζει να κάνουν πράγματα μαζί στο σπίτι ή να καλεί φίλους τους για να παίξουν.

sissy-xistidou.jpg

Χθες, λοιπόν, το απόγευμα στο σαλόνι της έγινε ένας μικρός χαμός καθώς οι γιοι της μαζί με μια φίλη τους έπαιζαν με το σκυλάκι.

Τα παιδιά πηδούσαν πάνω στους καναπέδες, έτρεχαν, αγκάλιαζαν το σκύλο και γενικά έδειχναν να περνούν φανταστικά.

« Να σας πω κάτι; Τι έχει συμβεί στο σαλόνι μου; Πότε τα κάνατε όλα αυτά;» , ακούγεται να λέει γελώντας η παρουσιάστρια στα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved