Σίσσυ Χρηστιδου: Τι έκανε με τους γιους της το Σαββατοκύριακο (εικόνες)

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά από καιρό δημοσίευσε μερικά insta stories με τους γιους της.

Σίσσυ Χρηστιδου: Τι έκανε με τους γιους της το Σαββατοκύριακο (εικόνες)

Καιρό είχαμε να δούμε αναρτήσεις με του γιους της Σίσσυς Χρηστίδου, Φίλιππο και Mike. Η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι!» δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το τι έκαναν μαμά και γιοι την Παρασκευή και την Κυριακή μαζί.

Το πρόγραμμα την Παρασκευή είχε cake pops

Το βράδυ της Παρασκευής της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν αφιερωμένο στα cake pops. Μαμά, γιοι και φίλοι των παιδιών πέρασαν χρόνο μαζί φτιάχνοντας και διακοσμώντας απίθανα pops με ροζ και λευκή κουβερτούρα, τριμμένα μπισκότα, και πολύχρωμη τρούφα.

Όπως βλέπετε και εσείς τα παιδιά πλάθουν με τα χέρια τους τα cake pops και τα βάζουν σε ξυλάκια, ετοιμάζοντάς τα για να τα βουτήξουν στις λιωμένες σοκολάτες.

sissy-xristidou-gioi.jpg

Εκτός από cake pops το Σαββατοκύριακο της μαμάς Σίσσυς και των γιων της είχε bowling. Αυτό μαρτυρά το insta story που δημοσίευσε το βράδυ της Κυριακής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

bowling-sissi-xristidou.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου αν και κάνει αναφορές στους γιους της μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι», κύριο μέλημά της είναι τα παιδιά της να έχουν μια φυσιολογική ζωή και καθημερινότητα που δεν θα επηρεάζεται - όσο αυτό είναι εφικτό- τόσο από τη δική της αναγνωσιμότητα, όσο και από την αναγνωσιμότητα του πρώην συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved