Βασιλική Τρουφάκου: «Γυμναζόμαστε» - Η νέα ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ηθοποιός γυμνάζεται στο σπίτι προσπαθώντας να παραμείνει σε φόρμα κατά την εγκυμοσύνη.

Βασιλική Τρουφάκου: «Γυμναζόμαστε» - Η νέα ανάρτηση με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Βασιλική Τρουφάκου περιμένει το πρώτο της παιδί. Το ευχάριστο αυτό γεγονός το είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από το Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα της και γράφοντας: «Η ζωή, το θαύμα της ζωής».

https://www.instagram.com/p/C3hXVyQNjzU/

«Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη»

Η ηθοποιός μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή " Χαμογέλα και πάλι" λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μέχρι στιγμής το γλυκό μου έχει συνεργαστεί πολύ καλά. Έχω μία πολύ καλή εγκυμοσύνη και αισιοδοξώ ότι η πραγματικότητα θα συνεχίσει να είναι έτσι. Επειδή δουλεύω πολύ δεν έχω προλάβει να σκεφτώ πολύ. Κρατάω μία αισιοδοξία ότι όποιο πρόβλημα δεν είναι μόνο για τους άλλους. Το πόσο θα δυσκολευτώ από τον θηλασμό μέχρι το πρόγραμμα και το ξενύχτι είναι και για μένα όχι μόνο για τις άλλες γυναίκες. Αισιοδοξώ ότι θα είναι ωραία».

Η νέα της ανάρτηση

Η Βασιλική Τρουφάκου δεν κάνει συχνές αναρτήσεις τώρα που είναι έγκυος. Μοιράστηκε με τους followers της ορισμένα στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη στις αρχές Μαρτίου

https://www.instagram.com/p/C4JhewEtMCx/
https://www.instagram.com/p/C4GwoIGr_hJ/

και πριν από μερικές ημέρες μοιράστηκε το ακόλουθο στιγμιότυπο όπου γυμνάζεται στο σπίτι φορώντας top και κολάν. Όπως, μπορείτε, να δείτε η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει για τα καλά.

https://www.instagram.com/p/C5BrQY4tEjk/

Γυμναστική στην εγκυμοσύνη: Τι επιτρέπεται και τι όχι;

To Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) προτείνει 30 λεπτά ήπιας γυμναστικής, πέντε μέρες την εβδομάδα, με την προϋπόθεση ότι έχετε την έγκριση του γιατρού σας. Επιπλέον, οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι καρδιακοί παλμοί κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 140 ανά λεπτό, ενώ κάποια είδη γυμναστικής και ασκήσεις θεωρούνται πιο επικίνδυνα για την έγκυο ή ακόμα και απαγορευτικά.

Η αερόβια γυμναστική συγκεκριμένα θεωρείται επικίνδυνη στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Καρδιοπάθεια
  • Αποφρακτική πνευμονοπάθεια
  • Προβλήματα με τον τράχηλο
  • Πολύδυμη κύηση με αυξημένη πιθανότητα για πρόωρο τοκετό
  • Επίμονη αιμορραγία στο δεύτερο ή το τρίτο τρίμηνο εγκυμοσύνης
  • Πρόδρομος πλακούντας μετά την 26η εβδομάδα κύησης
  • Προεκλαμψία
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved