Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της είναι ένας μικρός σεφ

Αυτό που έφτιαξε πρέπει να ήταν πολύ λαχταριστό.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο γιος της είναι ένας μικρός σεφ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα με τους γιους της από την καθημερινότητά τους τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού. Τα δύο αγόρια αγαπούν τα βιβλία,τη μουσική, τα επιτρεπέζια παιχνίδια και τα ζώα.

Ο Μάξιμος είναι γεννημένος στις 3 Μαίου του 2013 και ο μικρός Κίμωνας γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 2019.

Η ηθοποιός, τραγουδίστρια και μαμά ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες που μαγιρεύουν στην κουζίνα με τον μικρό της γιο.

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε είναι πως πιθανώς ήταν αρκετά νόστιμο αφού στο τηγάνι που ανακατεύει ο μικρός βράζουν πολύχρωμα λαχανικά όπως αρακάς, ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές αλλά και ένα αγαπημένο θαλασσινό, οι γαρίδες !

Φαίνεται πως ο μικρός Κίμωνας απολαμβάνει να μπλέκεται στα καθήκοντα της κουζίνας.Στο παρελθόν, τον έχουμε δει ντυμένο Hulk να φτιάχνει σοκολατένιο γλυκό.

Μάλιστα, ο μικρός έκλεισε πρόσφατα τα 5 και η μαμά του είχε φροντίσει να έχει μία εντυπωσιακή τούρτα!

Η σχέση της με τους γιους της

Η ίδια έχει μοιραστεί αρκετές φορές, σε συνεντεύξεις, πράγματα που αφορούν στην σχέση με τους γιους της αλλά και για τον χρόνο που περνούν παρέα.

«Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή « Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved