Μαίρη Συνατσάκη: Έβαλε την κόρη της στο κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών κι έκαναν βόλτα μέσα στο σπίτι

Το απολαυστικό βίντεο μοιράστηκε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram.

Μαίρη Συνατσάκη: Έβαλε την κόρη της στο κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών κι έκαναν βόλτα μέσα στο σπίτι

Η Μαίρη Συνατσάκη παρέμεινε στην Αθήνα το τριήμερο της Αποκριάς. Ξεκουράστηκε, όσο μπορούσε, και φυσικά πέρασε χρόνο με την μοναχοκόρη της.

Και μπορεί να μη μοιράστηκε με τους αγαπημένους της ακολούθους αν έντυσε και πώς την Ολίβια τις Απόκριες, ωστόσο, δεν τους άφησε παραπονεμένους.

Ανέβασε ένα βίντεο από το σπίτι, όπου η Ολίβια κάθεται μέσα στο κουτί αποθήκευσης παιχνιδιών, με ένα μεγάλο μαξιλάρι στην πλάτη της καθώς την τσουλάει στα πλακάκια.

Η μικρή το απολαμβάνει περιμένοντας και πάλι το «πάνω – κάτω» στο πάτωμα.

https://www.instagram.com/reel/C4si9R_s-NO/

«Πως μπαίνεις στην καινούργια εβδομάδα μετά από τριήμερο ΞΕΡΟΝΤΑΣ ότι έχεις κι άλλο τριήμερο καπάκια» , σχολίασε με χιούμορ η γνωστή επιχειρηματίας.

Η μητρότητα στη ζωή της

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία νέα μητέρα και όπως έχει πει, πριν κάνει παιδί θεωρούσε πως οι μητέρες που δηλώνουν ερωτευμένες με τα παιδιά τους είναι υπερβολικές αλλά τελικά έκανε λάθος.

https://www.instagram.com/p/C4QpJGFs0rX/

«Είμαι μια γυναίκα που δεν μπορώ να αυτοπροσδιοριστώ ούτε με το πως ένιωθα πριν γεννήσω, ούτε και με τον όρο μαμά ακόμα. Πριν γίνω μαμά μου έλεγαν για το συναίσθημα του έρωτα που παθαίνεις με το παιδί και τους έλεγα ‘’αυτά είναι υπερβολές’’», είχε πει παλιότερα στην εκπομπή « Ελένη».

https://www.instagram.com/p/C1hyeFDrNRX/

Αναφερόμενη στον σύντροφό της είπε: «Είναι πολύ βοηθητικός με το μωρό και κάνει τα πάντα. Η σκέψη της μητρότητας ήρθε μαζί με τον Ιαν. Αν δεν έβρισκα έναν άνθρωπο συναισθηματικά διαθέσιμο δεν θα ήθελα να γίνω μαμά».

https://www.instagram.com/p/C3VEDmosnTd/

Στην ίδια συνέντευξη είχε αναφερθεί τόσο στην εικόνα της όσο και στο πώς την άλλαξε η μητρότητα: «Δεν είμαι ‘’ανοιχτό βιβλίο’’ ούτε για τους φίλους μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος να τσακωθούμε. Τελευταία έχω ‘’ανοίξει’’ λίγο λόγω της μητρότητας. Είχα πολλά κόμπλεξ με την εικόνα μου και είχα ταλαιπωρηθεί με διατροφικές διαταραχές. Μέσα από θεραπεία είδα τον εαυτό μου ως ύπαρξη».

https://www.instagram.com/p/C2pU_LOMGCj/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved