Έκανε το φωνητικό μήνυμα που της είχε αφήσει η γιαγιά της πριν πεθάνει...τατουάζ

Το τατουάζ μιας νεαρής κοπέλας με μορφή κυματομορφής έγινε viral για τον πιο γλυκό λόγο.

Έκανε το φωνητικό μήνυμα που της είχε αφήσει η γιαγιά της πριν πεθάνει...τατουάζ

Η τραγουδίστρια Sakyrah Angelique, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε το νέο της τατουάζ στο Twitter, εξηγώντας ότι η γιαγιά της «έφυγε» από την ζωή έναν χρόνο πριν εκείνη αρχίσει να φοιτά στο γυμνάσιο , αλλά της είχε αφήσει ένα φωνητικό μήνυμα που της ευχόταν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, ένα μήνα πριν πεθάνει.

https://www.instagram.com/p/BdeHKc6ACWh/

Έκανε, λοιπόν, το τατουάζ αυτό κοντά στην καρδιά της, υποδηλώνοντας ότι τα τελευταία λόγια της γιαγιάς της θα είναι για πάντα μαζί της.

Το βίντεο του αυτού μοναδικού τατουάζ έγινε viral όχι μόνο λόγω της συγκινητικής ιστορίας του, αλλά και επειδή έχει ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό: ο ήχος του φωνητικού αυτού μηνύματος μπορεί να αναπαραχθεί χάρη σε μία εφαρμογή (Skin Motion) που διαβάζει την κυματομορφή.

Η τραγουδίστρια μοιράζοντας την φωτογραφία με τους ακόλουθους της ευχαρίστησε τους δημιουργούς της εφαρμογής και συγκεκριμένα ανέφερε : « Χάρη σε αυτή την εφαρμογή μπορώ να ακούω για πάντα την φωνή της γιαγιάς μου, του αγαπημένου μου ανθρώπου, αναλλοίωτη.»

Τι απίστευτος τρόπος να κρατά κανείς τις αναμνήσεις του αγαπημένου του προσώπου κοντά του για πάντα. Δεν κλαίμε… εσύ κλαις!

Πηγή: popsugar.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved