Νατάσα Σκαφίδα: Η πρώτη έκθεση της μικρής Κατερίνας την άφησε άφωνη (φώτο)

Μια φωτογραφία με την έκθεση της κόρης της, Κατερίνας, δημοσίευσε η Νατάσα Σκαφίδα.

Νατάσα Σκαφίδα: Η πρώτη έκθεση της μικρής Κατερίνας την άφησε άφωνη (φώτο)

Η Κατερίνα Βαρδή πηγαίνει στην δευτέρα δημοτικού και χθες η μαμά της, Νατάσα Σκαφίδα, δημοσίευσε φωτογραφία από την πρώτη της έκθεση.

Ο λόγος; Έπαθε «σοκ» η μαμά με το που είδε το γραπτό της κόρης της και αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cfodh6yoiBj/

«Η πρώτη έκθεση της Κατερινούλας μας!!! Κι έχω πάθει ΣΟΚ!!!», σχολίασε γεμάτη χαρά και περηφάνια η σύζυγός του Γιάννη Βαρδή.

«Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Μια φορά κι έναν καιρό ζούσε στην Πειρατούπολη ένας ποντικός που ήταν πολύ χοντρούλης και τον έλεγαν Σκουίκη. Δεν σταματούσε να τρώει και αδιαφορούσε για την υγεία του.

Ένα βράδυ που κοιμόταν με μία σοκολάτα στο χέρι, είδε ένα όνειρο. Εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και του είπε: «Ξεκίνα μαζί μου γυμναστική και σωστή διατροφή για να χτίσεις και εσύ γερή ζωή!».

Ο Σκουίκη ξύπνησε τρομαγμένος και αποφάσισε να γραφτεί στο γυμναστήριο και να τρώει σωστά. Έγινε σαν τον Γιάννη και ακόμα καλύτερος, επειδή πίστεψε στον εαυτό του.

Κατερίνα Βαρδή, Β'5».

natasa-skafida-ekthesi-katerinas.jpg

Αυτή ήταν η έκθεση της Κατερινούλας και το σχόλιο της δασκάλας της ήταν «Θαυμάσια Κατερίνα ❤️❤️❤️» με τρία θαυμαστικά «καρδιές».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved